Merhaba. Doktor kontrolünde 5 aydır klomen kullanıyorum. Doktorum bir ay klomen bir ay boş şeklinde ilerliyor. Klomen sonrası yumurta takibi yapıyor bugün yarın çatlayacak diyor. Çatlatma iğnesini sorduğumda ise sağlıklısın iğneye gerek yok diyor. Klomen kullanmadan önce adetlerim hep düzenli 28 günde bir oluyordu. Klomen sonrası adetlerim 30 günü geçti. Hatta bu ay 34. Günümdeyim ve hala adet olmadım. Bugün sabah gebelik testi yaptım negatif. Adet olmak için tüm belirtilerim var. Artık kistten şüpheleniyorum. 1 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım daha sonra da hamile kalamadım. Benim de eşimin de testlerinde hiçbir sorun çıkmadı. Tek yaptırmadiginiz rahim filmi kaldı. Kist kontrolü için yarın doktoruma çıkacağım. Sizce artık klomen kullanımını sonlandirmali miyim? Devlet hastanesine çıkıyorum. Doktor değiştirip özele mi geçmeliyim? Doktoruma söylesem klomen kullanip catlatma iğnesini de istiyorum diye eminim ki daha önce dediği gibi sağlıklısın gerek yok diyecek ama ben yine de söylemeyi düşünüyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.