Klomenle hamile kalanlar

SUMaysu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
7
10
3
22
Klomenle hamile kalanlar nasıl süreçten geçtiniz ben ilk defa kullandım 5 gün günde 1 defa olarak doktor yumurta büyümemiş diyip gönderiyorlar 2 sefer kontrole gittim gene aynı kontrole gel diyo napcamı bilmiyorum kızlar yardımcı olur musunuz lütfen ya 1 senedir bebek istıyoruz evlendik evleneli olamadı

Canım İnşallah en kısa zamanda nasip eder yüce rabbim , klomen ben de kullandım yumurtalarmda gelisti , çatlatma iğnesi de yaptırdım , hiçbir sıkıntımiz da yok tüplerde açık bizde 1.5 yıldır istiyoruz henüz olmadı aşılamada yaptirdim tutmadı ama doğru zaman diyelim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben de 3 yıldır evliyim canım bizde klomen tedavisine başladık bu ay bir yumurtam oluştu 19 mm çatlatma iğnesi yapıldı bakalım bekliyoruz batı

Meraba bende kullandim gecen ay gunde 2 tane ama 5 cm kist olustu bende ilactan sonra boyle olan varmi acaba tiroidlerim yuksekti ilac kullandim süt hormonumda yuksekti onun icinde ilac kullandim 1 yildirda ben uğraşıyorum ikinci evliliğim benmde esiminde birer kızımız var

Merhaba canim gecen ay bende kullandim bende de kist oluştu ama 10 gün sonra gittiğimde kist kaybolmuştu yani sıkıntı edicek birşey yok kendiliğinden gider seninkide ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…