• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
133
34

Son düzenleme:
Canim ben yokum ama gorumcem var onun adina bi oylama yaptim. 5 gun sabah aksam kullandi o ay hamile kaldi 1 yildir adet bile gormemisti dusunebiliyomusun yumurtalar o kadar kendinde degildi:) insallah sana da sifa olur getirir bebisini

Canim ben yokum ama gorumcem var onun adina bi oylama yaptim. 5 gun sabah aksam kullandi o ay hamile kaldi 1 yildir adet bile gormemisti dusunebiliyomusun yumurtalar o kadar kendinde degildi:) insallah sana da sifa olur getirir bebisini
Ya Allah razı olsun canım ben de cumartesi iğne yi oldum bakalım tutan kadar tutmayan da okuyorum buradan inş bu ay bize de kısmet olur :KK46: hepsi nasip işi ama görümcenin de maşallahı varmış canım olay kafadan çıkarıp stres yapmamak diyolar var mı buna bi çare bulan yaaa :kızgın:

Bende bu ay adet olabilsem klomen e baslayacaktim ama yok 2 hafta oldu adet olmuyorum testte yaptik yok bisey ama adette olmuyorum bu ay olacak is miydi bu kadar gecikmesi bende suan sizin gibi klomeni kullanmis sonuc bekliyor olacaktim:KK12:

Siz yok musunuz:KK200::KK200:iyiki varsınız benim umut meleklerim inşallah öyle olur ama nedense çok eminim olmicana alıştım galiba:KK70:bilemiyorum bakıp görücez
anammm bu kız öldürecek beni iyi şeyler düşün düşünki başka seyler olsun batlar nedir??

anammm bu kız öldürecek beni iyi şeyler düşün düşünki başka seyler olsun batlar nedir??
10 Mart kızlar anlık değişen fikrimle birazdan eşime gelirken test getirmesi için yalvarıcam biliyorum kabul etmicek ama bi şansımı denicem buradaki maksadım yükselen ve karışan hormonlarım sebebiyle yavaştan sanki acaba varmı diye düşünmeye başladım test artık benim için bi heves kırıcı olduğundan ve nasılsa negatifi göreceğimden en azından kesinleşmiş olurda bende hiççç meraklanmam die düşündüm ve eşime beni birazdan ara dedim umarım kabul eder☺☺☺

Selam kızlar daha öncede konu açmıştım ama fikir almak istiyorum sizden. pazartesi doktora gittim yumurta takibi için pazartesi 13.günümdü doktor sağda ve solda 2 tane yumurta oluşmuş ama olması gerekli büyüklüğe gelmemiş cuma günü tekrar gel yani 17.gün tekrar bakalım hala gelişmemişse yumurta tetikleyici ilaç vericem dedi. klomenmi oluyor bu ilaç sizde klomene bu sebeplerdenmi bu ilaca başladınız ?

10 Mart kızlar anlık değişen fikrimle birazdan eşime gelirken test getirmesi için yalvarıcam biliyorum kabul etmicek ama bi şansımı denicem buradaki maksadım yükselen ve karışan hormonlarım sebebiyle yavaştan sanki acaba varmı diye düşünmeye başladım test artık benim için bi heves kırıcı olduğundan ve nasılsa negatifi göreceğimden en azından kesinleşmiş olurda bende hiççç meraklanmam die düşündüm ve eşime beni birazdan ara dedim umarım kabul eder☺☺☺
:)))))))) kız seni varyaaaaaa. .... yapınca haber ver beni etiketle emi tatlım güzel bi sonuç al inş kuzummmm

Selam kızlar daha öncede konu açmıştım ama fikir almak istiyorum sizden. pazartesi doktora gittim yumurta takibi için pazartesi 13.günümdü doktor sağda ve solda 2 tane yumurta oluşmuş ama olması gerekli büyüklüğe gelmemiş cuma günü tekrar gel yani 17.gün tekrar bakalım hala gelişmemişse yumurta tetikleyici ilaç vericem dedi. klomenmi oluyor bu ilaç sizde klomene bu sebeplerdenmi bu ilaca başladınız ?
Klomen yumurtayı geliştirmek için kullanılan bi ilaç canm ben bir kere kullandım ama olmadı senin hakkında hayırlısı olur inşallah

Back