Klomenle hamile kalan arkadaşlar

merhaba canım.
bende senin gibi bu ay kullanmaya başladım klomeni.yarın son günüm cuma doktora gidicem bende.
baş ağrısı olmadı bende ama uykuya doyamıyorum bıraksalar gündüzde yatıcam.bide şey diyolar ne kadar doğru bilmiyorum da yumoşalr büyürken kasık ağrırmış sende öyle bişi oldumu kasık ağrısı falan?

Son düzenleme:

ya merhaba dikkatime çektide diane 35 içince yumurta üretmiyormu.doktor bana polikistik overim için verdi.hemde korunmak için.dostinex kullanıyorum da o prolaktin hormonuna göre hamile kalmak zor ama doktorum bana hem polikistik overini adetini düzenlesin hem de korusun dedi..eğer biraz daha açıklayabilirsen sevinirim..şimdiden teşekkürler...

mrb arkadaşlar..bende 3 sene önce klomen kullandım. o ay kimyasal gebelik geçirdim ve düşürdüm.sonra kendiliğinden 2 ay sonra şu an 23 aylık olan kızıma hamile kaldım.herşeyin hayırlısı.rabbim müslüman kardeşlerimi evlatsız bırakmasın.....

arkadaşlar ilk klomen tedavim salı günü bitti bugün dr a gttm yumurtalıkların henüz gelişmediğini ama erken olduğunu söledi dr. pazartesi tekrar gidicem. sizlerdede bu şekilde olmuşmuydu?

arkadaşlar ilk klomen tedavim salı günü bitti bugün dr a gttm yumurtalıkların henüz gelişmediğini ama erken olduğunu söledi dr. pazartesi tekrar gidicem. sizlerdede bu şekilde olmuşmuydu?

benimde salı günü bitti yarın kontrole gidicem.bakalım bana ne diyecek.yarın yazarım ama benimde hiç umudum yok hayırlısı bakalım

bugün kontrole gittim yumoşalr büyümüş iğne verdi gece 11 de iğnemi vuruncam.5 gün ilişki dedi 1 saat ayakların havada yat kalkma dedi.inşallah tutar çok heyecanlıyım.

bugün kontrole gittim yumoşalr büyümüş iğne verdi gece 11 de iğnemi vuruncam.5 gün ilişki dedi 1 saat ayakların havada yat kalkma dedi.inşallah tutar çok heyecanlıyım.

inş. tutar cnm çok sevndm senn adına.. demek ki 2 günde büyüyebiliomuş. bakalım inş. bnde pazartesi duyarım bunları dr. umdan..

bn sabah akşam içtim cnm dr 2 defa dedi. acaba bi daa ki sefere yine mi klomen kullanıcam yoksa başka bi tedavi mi uygulanacak bu konu hakkında bi bilgn var mı?

doktorum bana eğer adet olursan 5.günü yine gel aynı tedaviyi tekrar uygulayacağız demişti.senin doktorun nasıl yapar bilemiyorum

kızlar selam, bende aranıza yeni katıldım.pazartesi günü klomene başladım. ocak ayında bebeğimi kalbi durduğu için almışlardı Bu ay çok umutluyum.hepimiz biran önce bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Merhaba kızlar

bende geçen ay klomen ilaçı içtim ilaç bittikten sonra ilişki olması gerekiyordu biz boş geçirdik hastamız oldu maalesef.
buğün tekrar başladım ilacı kullanmaya inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz

Kızlar bende kullandım klomeni bitti
yumrtlamam 13-14-15.04.2013 de olacak.
çalışmalara başlıyacağımda
soğan suyuda içmeyi düşünüyorum
hızlandırsın diye
biran evvel çocuk sahibi olayim diyorum.
Ağlıyorum artık
geçen tv pcolarda %40 kısırlık olduğunu söylediler.
Eşime bende pcoluyum bende mi kısır oldum diyerekten ağlamaya başladım.
Hiç çocuğum olmayacak gibi.
Allah büyük allah son gürlüğü versin...sabır ya sabır...o zor bir süreçteyim..sabırla bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum...
Ehh hayırlısı

öyle gün gelsin istiyorum...
Size çocuğun nasıl çığlıklar attığını anlatmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…