hayır canım klomenle diane35 aynı anda kullanamazsın diane d.kontrol ilacı klomen ise yumurta geliştirmek için diane yumurtalıkları baskılayıp yumurta oluşmaması için klomen ise yumurtalıklarda yumurta gelişimi olması için veriliyo yani tam tesi asla kullanma ayrıca klomen doktor kontrolünde kullanılması gerekiyo
arkadaşlar ilk klomen tedavim salı günü bitti bugün dr a gttm yumurtalıkların henüz gelişmediğini ama erken olduğunu söledi dr. pazartesi tekrar gidicem. sizlerdede bu şekilde olmuşmuydu?
bugün kontrole gittim yumoşalr büyümüş iğne verdi gece 11 de iğnemi vuruncam.5 gün ilişki dedi 1 saat ayakların havada yat kalkma dedi.inşallah tutar çok heyecanlıyım.
inş. tutar cnm çok sevndm senn adına.. demek ki 2 günde büyüyebiliomuş. bakalım inş. bnde pazartesi duyarım bunları dr. umdan..
saol canım.büyümüş evet hiç umudum yoktu ama neyse inşallah sende pazartesi güzel haberlerle gelirsin.
dünde hiç bi deişiklik olmadığını söledi doktorum.. cuma tekrar gdcm ama pek umudum yok..
canım sen günde kaç tane içiyordun.ben günde 3 tane içtim.az içtiysen belki yeterli gelmemiştir
bn sabah akşam içtim cnm dr 2 defa dedi. acaba bi daa ki sefere yine mi klomen kullanıcam yoksa başka bi tedavi mi uygulanacak bu konu hakkında bi bilgn var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?