Klomenle hamile kalan arkadaşlar

arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...

-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun

canımişsallah bende senin gibi anne olailirimö bdende ik kez bu ay klomen e basladım allah gönlümüze gmöre vefrsin

bende bu ay başladım hatta 3. günüm arkadaşlar bana adetin 4. günü başladı dr sizler ne zaman başladınız kullanmaya ?

canım gebelik testini bir arkadaşınıza aldırın olmadı nişanlının arkadaşı alsın ay oda olmadı netten alın yap testi bul huzuru

Ben de bu ay ilk olarak klomen kullanıyorum.Yarın ilaç bitiyor perşembe doktora gidicem. Bakalım inşallah hayırlısı..

arkadaşlar bende klomen kullandım ikinci kutudan sonra gebe kaldım.
dışgebelikti.
bende birşey merak ediyorum klomen dış gebeliğe sebep oluyor mu?
dış gebelikten dolayı doktor beni muayene ederken ''sen klomenle mi hamile kaldın ''dedi
ogün bugün düşünüyorum,dışgebeliğe o mu sebeb oldu?

Ben de bu ay ilk olarak klomen kullanıyorum.Yarın ilaç bitiyor perşembe doktora gidicem. Bakalım inşallah hayırlısı..

Arkadaşlar perşembe doktora gittim.Klomenden sonra yeterli büyüklükte yumurta oluşmuş.Çatlatma iğnesi vurdular.Cuma,cumartesi eşinle ilgilen :) pazartesi tekrar gel dedi doktor.Bakalım pazartesi ne olucak.İnşallah bakalım hayırlısı..

bende serophone die bı hap kullandım gecen ay olmadı iğne falanda vuruldum.
bu ayda klomenı kullanıyorum takıbını doktor yapıo bılmıorum hayırlısı 1.5 yıllık evlıyım ıns herkesın ıstegı gerceklesır

bende klomen kullandım bu ay ilk defa..19 mm yumurtam oluştu ve çatlatma iğnemi oldum..bende beklemedeyim..Allah hepimize versin inş..

Son düzenleme:
merhaba..3 yıllık evlıyım ve yaklasık 1 yıldır cocuk ıcın ugrasıyorum.adetimin 5gunu klomene basladım.unde 1 kez 5 gun kullandım.adetı takıben 21.gunu kontrole gıdecegım.yumurtlama var mı yok mu diye bakacak.umarım sonuc guzel olur...okuduklarım benı bıraz umutlandırdı bıraz korkuttu.gunler gecmıyor ki doktora gıdıp sonucu ogrensem44:

Selam ben bugün üye oldum ve acemiyim nasıl iletişim kuryorsunuz bilemiyorum bende 1yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor bu ay klomene başladım günde 2 tane ve adetin 14. gününde yumurta takibi yapmak için gün verdi senin neden 21rinde acaba kafam karışıyor her dr tedavi si farklı heralde.

benimde kafam karıstı genelde 14.gun cagırmışlar ve ıgne olmuslar.bana doktorum hıc ıgneden falan soz etmedı.cuma gıdecegım bakalım neler olacak...

benimde kafam karıstı genelde 14.gun cagırmışlar ve ıgne olmuslar.bana doktorum hıc ıgneden falan soz etmedı.cuma gıdecegım bakalım neler olacak...

bana da doktor klomen verdi catlama ignesi vermedi
adetimin 5.gunu yani yarin carsamba gunu baslayacagim 5 gun kullanacagim kullanmaya ilk kez klomen kullanacagim ilk denememiz olacak sanirim hep catlama ignesi verilmiyor:26:

merhaba ben de dun uye oldum ve acemiyim burdan konusabiliriz ben de yarin klomene baslayacagim gunde 1 tane 5 gun kullanacagim ilk kez klomen kullanacagim
doktor bana hamile olunca gel dedi oncesinde cagirmadi
eger bu ay gebelik olmazsa gidecegim
sana catlama ignesi verdi mi bana vemedi:26:

Mrb arkadaşlar. Bende sebepsiz infertilite var ve sağ tüpümün rahimle bağlantısı yok. Yani tek tüp .Bu ay klomen kullanmaya başladım ben günde 3 tane alıyorum. Bugün son gün cumartesi günü de yumurta kontrolüne gidecem. İnş Rabbim bu güzel kutlu doğum haftasında dualarımızı kabul eder ve inş isteyen herkese sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar verir.

mrb. arkadaşlar bnde bu ay klomene başladım.. yarın bitio perşembe dr a gdcm. bakalım hayırlısı inş. bi gelişme olur. yalnız bnm bu ilaca başladığımdan beri şiddetli baş ağrım oluo bunun ilaçla alakası olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…