canım çok sevindim darısı bize olsun inşallah.ben 1 ay kullandım veeeeeeeeeeee hamileyim
arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...
-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun
Ben de bu ay ilk olarak klomen kullanıyorum.Yarın ilaç bitiyor perşembe doktora gidicem. Bakalım inşallah hayırlısı..
benimde kafam karıstı genelde 14.gun cagırmışlar ve ıgne olmuslar.bana doktorum hıc ıgneden falan soz etmedı.cuma gıdecegım bakalım neler olacak...
Selam ben bugün üye oldum ve acemiyim nasıl iletişim kuryorsunuz bilemiyorum bende 1yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor bu ay klomene başladım günde 2 tane ve adetin 14. gününde yumurta takibi yapmak için gün verdi senin neden 21rinde acaba kafam karışıyor her dr tedavi si farklı heralde.
ben serophene kullanıyorum bu ilaçta komen gibi sanırsam. kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?