- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
merhaba arkadaşlar bende 2 aydır klomen kullanıyorum bu 3. ayım olacak benimde yumurtalarım büyümüyor 15 cm kaldı geçen en son ne olacak bilmiyorum klomende pek fayda etmiyor sanki günde 3 tane 1,5 kutu kullandım ALLAHım çok üzülyorum ne olacak benm bu halim çok istiorum olsun benim gibi yumurtası büyümeyen varmı ?
lütfen bana yardımcı olunsenağlama
ya arkadaşlar ben de bu ay lomen kullandım ve yumurtam 10.gun gıttığimide 22x23mm olmuş sonra 12.gun gıttım çatlamış dr yıne erken buyumuş ve erken çatlamış dedi ve ben den eğer bu ay olmassa hsg istedi ve eşimden spermıyogram istedı daha 2.ayım ılk kez klomen kulllandım hemen hsg istenırmı ben anlamadım ve ben cok korkuyorum dr a da katılmıyorum bence hsg hemen istenmez 6-7 ay uğrasırsın olmassa ilaçlarla bılmem neyle o zaman ıstersın cok kızdım dr a
kızlar bugün hastalandım ve doktora gittim 3 aylık tedavim bitiyodu çünkü benim yumurtalar kendi bildikleri doğrultuda gidiyolarmış büyümüşler içleri doluymuş ama çatlama yok 3 ayda çatlamazmı hiç inanamıyorum valla bu beş günlük için klomen verdi eski ilaçlara devam(glukofen duphaston bemiks ve ekopirin)ek olarak klomen ve mentopin bakalım ayın 16.kadar bunları kullanıp gidecem inş bi faydası olur kızlar dua edin ne olursenağlama
arkadaşlar bende klomen kullandım bu ay bekliyorum allahtan umut kesilmez anladığım kadarıyla klomeni üç kez tedavi olarak veriyorlar üçten sonrası zararlı allah hepimizin dualarını kabul etsin
Rekor bende sanırım 5.klomen denemem .Bakalım kaçta sonlanıcak kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
tedavin inşallah bebişle sonlanır canım :Saruboceq:
ben 1 ay kullandım veeeeeeeeeeee hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?