kızlar bugün hastalandım ve doktora gittim 3 aylık tedavim bitiyodu çünkü benim yumurtalar kendi bildikleri doğrultuda gidiyolarmış büyümüşler içleri doluymuş ama çatlama yok 3 ayda çatlamazmı hiç inanamıyorum valla bu beş günlük için klomen verdi eski ilaçlara devam(glukofen duphaston bemiks ve ekopirin)ek olarak klomen ve mentopin bakalım ayın 16.kadar bunları kullanıp gidecem inş bi faydası olur kızlar dua edin ne olursenağlama
Klomenle diana kullandinmi canim ben iki yillik evkiyim yumurtaliklarim ağir çalişiyo doktor diana 35 verdi kullan diyor devam daha önce bir yil kullandim diana 35 le klomeni kullanabilirmiyim
Klomenle diana kullandinmi canim ben iki yillik evkiyim yumurtaliklarim ağir çalişiyo doktor diana 35 verdi kullan diyor devam daha önce bir yil kullandim diana 35 le klomeni kullanabilirmiyim
bu arada bugün dogum günüm inş bu ay hamile kalırım:a015:
ARKADASLAR MERHABA.ben pkosluyum.klomen kullandım bu ay 5 tane içtim iki gün ara verip doktora gittim ve gereken büyümeye ulaşmamış yumurtalar:çok üzgünüm:cuma yine gel bakalım dedi doktor.biraz daha büyümüşse çatlatma ignesi vericem dedi.ama ben istemiyorum igne yaa!daha tedavinin başında igne dogru mu ki.klomen kullansam bir süre dahasenağlama
merhaba doğum günün kutlu olsun bende klomen kullanıyorum iğnesiz çatlamadı yumurtalarım bence iğneyi kabul et bende yaptırdım hemen çatladı.doktoruna güvenmelisin.hayırlısı olsun.....
nice mutlu yıllara canım,doğum günün kutlu mutlu umutlu olsun ve bu yeni yaşında bebişlerine kavuşmanı dilerim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?