klomenle gelen kist adet sonrası çamurumsu akıntı ve kanama

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
Kızlar mrb
Hamilelik kolaylaştırmak için klomen verdi dr.ve 1 kist oluşmuş adetim az ve sancısız geçti. Adet sonrası çamur gibi akıntılarım oldu ve regl 15.gun koyu kırmızı akıntı ve arada açık kırmızı kanama oluyor. Bu nedir şimdi. Soğan kürü yapmıştım 2-3 gün bıraktım onun etkisi mi böyle bi durum yaşayan yardım lütfen

benım adetlerımde koyu kahverengi çamur gibi oluyor arada kırmızı kan görüyorum doktora her gıttıgımde dedım bışey demiyolar

Klomen kullaninca yapiyor adet uzuyor yada kan geliyor kistten dolayi dr fazla bisey demiyor malesef progestan haplariyla kanama durdurulabilir dr kesin vermistir ne yaptin merak etti

Klomen kullaninca yapiyor adet uzuyor yada kan geliyor kistten dolayi dr fazla bisey demiyor malesef progestan haplariyla kanama durdurulabilir dr kesin vermistir ne yaptin merak etti
regl 15.gün kanama başladı 5 gün sürdü.sancılı geçti.açık kırmızıydı resmen.şimdide regl 5 gün geçti.regl tarihimmi değişti acaba anlamadım..

regl 15.gün kanama başladı 5 gün sürdü.sancılı geçti.açık kırmızıydı resmen.şimdide regl 5 gün geçti.regl tarihimmi değişti acaba anlamadım..
15 gun kanama tarihi olmustur canim benim az resmen kist patlamasi gibi zar seklinde koyu kirmizi ve kahverengi cok gelse adet oluyor dr kanam olunca bir ilacvermedimi

15 gun kanama tarihi olmustur canim benim az resmen kist patlamasi gibi zar seklinde koyu kirmizi ve kahverengi cok gelse adet oluyor dr kanam olunca bir ilacvermedimi
15 gün kanama tarihi mi anlamadım. Sende mi klomen kullanımı kist oldu? Benim adet gibi geldi kanamam.5 gün sürdü ama regl gibi hissetmedim bi acayip sancılı ydi

15 gün kanama tarihi mi anlamadım. Sende mi klomen kuımı kist oldu? Benim adet gibi geldi kanamam.5 gün sürdü ama regl gibi hissetmedim bi acayip sancılı ydi
Adetin 15 gunu olduysan 5 gun sürdüyse kesin ara kanamasi oldu sende o yuzden ikinci kanamadan devam eder adet döngüsü evet suan bende klomen kullaniyorum bugun kanama oldu yarin dr gidecegim bakalim 12 gün yumurtalara bakacak

Adetin 15 gunu olduysan 5 gun sürdüyse kesin ara kanamasi oldu sende o yuzden ikinci kanamadan devam eder adet döngüsü evet suan bende klomen kullaniyorum bugun kanama oldu yarin dr gidecegim bakalim 12 gün yumurtalara bakacak
anladım cnm.sen ne için kullanıyorsun klomeni.yumurta sorunu içinmi.benim öyle sorunum yoktuda ama gebelik kolaylaşsın diye verdi dr. 1 tane yumurta çatlamamış basit kist olmuş demişti.ne zor işler bunlar yaa.Allah yardımcımız olsunn

Evet canim klomenle yumurtalik daha iyi calisabiliyor ama kist yapiyor rabbim fazla bekletmesin insallah

Evet canim klomenle yumurtalik daha iyi calisabiliyor ama kist yapiyor rabbim fazla bekletmesin insallah
Amin canım inşallah.Benimde 12.gün bakmışlardı o günde çatlatma iğnesi vurdurttu.İşte sonuç böyle oldu yani çatlamadı 1 tanesi.insan alt üst oluyo ya.ben klomenden korktum. o kist cildimi etkiledi sinir yaptı vs.vs.şimdi iyiyimde bakalım. regl 3 günü beklio dr kist gitmişmi die bakacak.gittiyse tekrar klomen vercek.kistin belirtileri gitti şuan bende ama bakalım hayırlısı.Allah her isteyene tez zamanda hayırlısıyla versin insallah..Hayırlı haberlerini bekliyorum cnm..

Amin insallah bebeklere kavusalim

Klomen kistleri büyüttü ve yumurtayida büyüttü tamam ama kanama icin progestan verilmesse kanama devam eder bendede basladi 11 gun kanama 18 lekelenme 19 gun kanama bu gun 19 gun karisik bende anlamadim normalda progestan alirdim yeni dr kanama olur dedi bende progestan kullandigimda adet sikulasyonum uzuyor diye bi denedim bakakim ne zaman duzene girecek ve gebelik olurmuki kanamayla, tuhaf bilmiyoruz

cnm klomen kullanımı benim bir yumurta çatlamamış. ki çatlatma iğnesi vurulmuştum.o da çatlamayınca basit kist olmuştu. dr erir bu dedi doğum kontrol hapı veriliomuş normalde vermicem dedi belki gebe kalırsın.regl bitti ve 1 hafta sonra kanama başladı çamurumsu kıvamdan açık kırmızı bildiğin ve 5 gün sürdü.kanama başlayınca dr aradım kist yapar bişey olmaz dedi.muayneye bile çağırmadı.regl mi oldum dedim.hayır dedi bana.ama regl olmuşumki bu kanamadan sonra regl tarihim değişti.tam günü bugün geldi :) 25-26 günde 1 regl olurum oldumda.tabi bu ara kanamadan sonra.Anlamadım gitti bu olayı

Catlatma ignesi olmadim bir gun sonra sumukkumsu akiinti catladigina isarettti 3 gun iliskide bulunnduk ama yumurta dollendimi bilmiyorum sonra yine kahverengi akinti bence klomen fazla geldi normali gunde bir iki tane verdi ve kistler buyudu bence doz fazlasi rahimm duvari iyi kistte yumurta buyuklugunde anlamiyorlarmı
Anlamadim bende banada bundan sonra kist icin dogum kontrol hapi veririm dedi ben sogan kuru denemek istiyorum hep temizlesin hem ayni sey ama dogal olanindan

ben soğan kürü yaptım 2-3 gün sonrası kanama başladı. iyi geldi sanırım.bence normalde sağlıklı olduğumuz için yani yumurta ürettiğimiz için bünyeye fazla gelio ve bünyeni bozuo.hayırlısı bakalım.klomen kullanınca çatlama iğnesi şart bence dr kontrolünde

Canım yazdıklarını okudum da bu ay benim başıma geldi geçen ay klomen kullanmıştım adet oldum 6 gün kadar surdu ama normalde 10 gün sürer 1 hafta sonra tamda yumurtlama gününde tekrar kanamam oldu ama baya yoğun benim sorum şu bu ay boş mu geçer yoksa hala yumurta varmıdır yani hala sansim varmı

[QUOefem28, post: 41311126, member: 682990"]Canım yazdıklarını okudum da bu ay benim başıma geldi geçen ay klomen kullanmıştım adet oldum 6 gün kadar surdu ama normalde 10 gün sürer 1 hafta sonra tamda yumurtlama gününde tekrar kanamam oldu ama baya yoğun benim sorum şu bu ay boş mu geçer yoksa hala yumurta varmıdır yani hala sansim varmı[/QUOTE]
Adet olmuşsun tabiki temizlendigin gunlerde şansın var tabi klomen beni marttan beri etkiliyor bu ay artık düzene girsede tüp bebek icin başlasam dr klomenin rahim inceltigini yani endometruyum tutunmanın zorlaştırdıgını söyledi adet gunlerim kısaldı normalde 5 gün ken şimdi 2 gün ve erken oluyorum ne olursa olsun adetin 2 günü hormon tahlil yaptırın klomenle ona göre yol alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…