umarim kacirmisimdir ovulasyon testi elimde az kaldigi icin 2 3 gune bir yaptim ama bilmiyomBelki kaçirdiniz yumurtlamayi ? Tabii kistte oluşmuş olma olasiligi yuksek.
Bu ay kullandim.Klomeni gecen ay mi kullandiniz bu ay mi ?
klomeni kullanmaya basladiktan 10 gum sonra gittim. Tam istedigim gibi degil dedi dr. Hayirli haberlerinizi bekleriz deyip gonderdi. Tekrar cagirmasi gerekmiyormuyduUltrason kontrolune nedn gitmediniz peki?
klomeni kullanmaya basladiktan 10 gum sonra gittim. Tam istedigim gibi degil dedi dr. Hayirli haberlerinizi bekleriz deyip gonderdi. Tekrar cagirmasi gerekmiyormuydu
Kız bnde bu ay ilk defa kullandım 11 gün istediğim gibi değil dedi 14 günde yok değil dedi kaç mm ki dedim 13 mm dedi umutsuz bu ay çatlatma iğnesi boyutu yok diğer ay klomen le beraber büyütücü iğneler vercm ama bu ayda süpriz olabilir dedi adet in 3. Günü çagırdıklomeni kullanmaya basladiktan 10 gum sonra gittim. Tam istedigim gibi degil dedi dr. Hayirli haberlerinizi bekleriz deyip gonderdi. Tekrar cagirmasi gerekmiyormuydu
Hadi insallah hayirli haberi alirsin. Benim kist olmus olmasinda bide onu tedavi ederken dogum kontrol hapi veriyoKız bnde bu ay ilk defa kullandım 11 gün istediğim gibi değil dedi 14 günde yok değil dedi kaç mm ki dedim 13 mm dedi umutsuz bu ay çatlatma iğnesi boyutu yok diğer ay klomen le beraber büyütücü iğneler vercm ama bu ayda süpriz olabilir dedi adet in 3. Günü çagırdı
Belli tarihlerde gunasiri iliski dedi ama yumurtanin boyutunu solemedi. Aslinda bende bsy sormadim. Olusmamis kucuk v.s derse cok stres yapicaktim. Ama suan da da kist icin stres yapiyom.Şu tarihlerde gun asiri iliski demedi mi ?
Yada yumurtalarinizin kac tane oldugunu ? Kac mm oldugunu soylemedi mi ?
He valla bn gecen ay klomene başlayacaktı kist vardı doğum kontrol hapı verdiHadi insallah hayirli haberi alirsin. Benim kist olmus olmasinda bide onu tedavi ederken dogum kontrol hapi veriyo
klomeni neicin verdi zaten yumurtluyormussunuzBu ay kullandim.
ovv dogum kontrol hapi hic kullanmadim. Hemsireyim ayni zamanda ve cok fazla yan etkisi oldugunu duyuyirum hastalardan.He valla bn gecen ay klomene başlayacaktı kist vardı doğum kontrol hapı verdi
Yumurtluyorum ama gebe kalamiyorum. Bu ay esimi gondercem dr a. Zorlada olsa oda bi baksin bi sıkıntı yoktur insallah.klomeni neicin verdi zaten yumurtluyormussunuz
Bnde onla hiç korunmadım ama kist için mecburdumovv dogum kontrol hapi hic kullanmadim. Hemsireyim ayni zamanda ve cok fazla yan etkisi oldugunu duyuyirum hastalardan.
Cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin.Bnde onla hiç korunmadım ama kist için mecburdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?