• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle gec yumurtlama

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Adetimin besinci gunu gunde 2 defa o.ü klomen kullandim. Kullandikran 10 gun sonra dr gittim tam istedigimiz gibi degil ama idare eder dedi. Gecen ay kullandigim ovulasyon testlerinden bu ayda kullandim gecen ay 17. Gunde yumurtlamayi gordum. Sua adetime 7 gun kaldi ve hala yumurtlama gormedi. Butun hormon degerlerim ultrasonum normal cikti. Korkuyorum kist mi olustu acaba

klomeni kullanmaya basladiktan 10 gum sonra gittim. Tam istedigim gibi degil dedi dr. Hayirli haberlerinizi bekleriz deyip gonderdi. Tekrar cagirmasi gerekmiyormuydu

Şu tarihlerde gun asiri iliski demedi mi ?
Yada yumurtalarinizin kac tane oldugunu ? Kac mm oldugunu soylemedi mi ?

klomeni kullanmaya basladiktan 10 gum sonra gittim. Tam istedigim gibi degil dedi dr. Hayirli haberlerinizi bekleriz deyip gonderdi. Tekrar cagirmasi gerekmiyormuydu
Kız bnde bu ay ilk defa kullandım 11 gün istediğim gibi değil dedi 14 günde yok değil dedi kaç mm ki dedim 13 mm dedi umutsuz bu ay çatlatma iğnesi boyutu yok diğer ay klomen le beraber büyütücü iğneler vercm ama bu ayda süpriz olabilir dedi adet in 3. Günü çagırdı

Kız bnde bu ay ilk defa kullandım 11 gün istediğim gibi değil dedi 14 günde yok değil dedi kaç mm ki dedim 13 mm dedi umutsuz bu ay çatlatma iğnesi boyutu yok diğer ay klomen le beraber büyütücü iğneler vercm ama bu ayda süpriz olabilir dedi adet in 3. Günü çagırdı
Hadi insallah hayirli haberi alirsin. Benim kist olmus olmasinda bide onu tedavi ederken dogum kontrol hapi veriyo

Şu tarihlerde gun asiri iliski demedi mi ?
Yada yumurtalarinizin kac tane oldugunu ? Kac mm oldugunu soylemedi mi ?
Belli tarihlerde gunasiri iliski dedi ama yumurtanin boyutunu solemedi. Aslinda bende bsy sormadim. Olusmamis kucuk v.s derse cok stres yapicaktim. Ama suan da da kist icin stres yapiyom.

Doğum kontrol hapı ben de hiç kullanmadım. Kist yok etmek için ne kadar süre kullandınız?ayrıca klomen kist yapıyor demişsiniz aklıma şu geldi temmuzda kullanmıştım gebelik olmadı Ağustos adetimden bikaç gün önce deli gibi karnım ağrıdı ben böbrek mide bişey sandım kadın doğuma hiç gitmedim. Ama 3-4 gün uyurken bile ağrıdı nerdeyse acaba ozmn kist mi olmuştu???? Şimdide kullanıyorum yeni farkettim bu durumu acaba kullanmasa mıydım ya!

Back