Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk defa bu ay kullandim bekliyorum. Doktorunla konus gerek gorurse zaten verir insallah ise yarar canimMeraba kızlar, Ocak Ayı adetimde yumurta takibi yaptırıp, klomen kullanmak istiyorum doktorlar da uygun görürlerse tabi. Aranızda klomenle gebe kalanlarınız var mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
İnşallah sonuç alırsın canım, başka tedavilere gerek kalmadan. Çatlatma iğnesi oldun mu peki. Sadece ilaç mı başlattı doktorun. Bu arada kaç aydır gebelik düşünceniz var canımBende ilk defa bu ay kullandim bekliyorum. Doktorunla konus gerek gorurse zaten verir insallah ise yarar canim
Canim sadece ilaci kullandim igne falan vermedi dr. Ben 4 aydir istiyorum. Sen kac aydir canimİnşallah sonuç alırsın canım, başka tedavilere gerek kalmadan. Çatlatma iğnesi oldun mu peki. Sadece ilaç mı başlattı doktorun. Bu arada kaç aydır gebelik düşünceniz var canım
Canım ben de 6 ay önce düşük yaptım. 7 haftalıktı. Düşük olan gebeliğim de Korunmasız 5. Ayda olmuştu. Ister istemez ben de stres yapıyorum tabi. Bakalım nasip ben de Ocak adetimde gidicem doktora. Büyük ihtimal bana da klomen başlatır önce.Canim sadece ilaci kullandim igne falan vermedi dr. Ben 4 aydir istiyorum. Sen kac aydir canim
Gecmis olsun canim bende 4 ay once kimysal gebelik yasadim seni anliyorum ama strescok etkiliyor. Dr git ihmal etme benceddCanım ben de 6 ay önce düşük yaptım. 7 haftalıktı. Düşük olan gebeliğim de Korunmasız 5. Ayda olmuştu. Ister istemez ben de stres yapıyorum tabi. Bakalım nasip ben de Ocak adetimde gidicem doktora. Büyük ihtimal bana da klomen başlatır önce.
Sana da çok geçmiş olsun canım.Öyle canım malesef hepimiz de ortak sıkıntı zaten stres kafaya takma çok etkiliyor.inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahGecmis olsun canim bende 4 ay once kimysal gebelik yasadim seni anliyorum ama strescok etkiliyor. Dr git ihmal etme bencedd
Amin canim cumlemizd insallahSana da çok geçmiş olsun canım.Öyle canım malesef hepimiz de ortak sıkıntı zaten stres kafaya takma çok etkiliyor.inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Meraba canım gebeliğin hayırlı olsum Rabbim sağlıcakla tamamlatsın sağlıcakla kucağına al inşallah. Ben de 6 haftalık gebeyim şuan, cuma kontrole gidicem kısmetse. Tekil mi yoksa ikiz gebelik mi senin meraka ettim; klomen kullanıncaBende ilk defa bu ay kullandim bekliyorum. Doktorunla konus gerek gorurse zaten verir insallah ise yarar canim
Merhaba canim cok sagol ben kloben kullandigim ay hamike kalmadim sonra ki ay oldu tekil gebelik canim. Senin de hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip ederMeraba canım gebeliğin hayırlı olsum Rabbim sağlıcakla tamamlatsın sağlıcakla kucağına al inşallah. Ben de 6 haftalık gebeyim şuan, cuma kontrole gidicem kısmetse. Tekil mi yoksa ikiz gebelik mi senin meraka ettim; klomen kullanınca
Amin canım inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza. Ben kullandığım ay gebe kaldım şimdi Meraktayım ister istemez , acaba tek mi ikiz mi diye. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değilMerhaba canim cok sagol ben kloben kullandigim ay hamike kalmadim sonra ki ay oldu tekil gebelik canim. Senin de hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder
Merhaba ben varımmerhaba arkadaşlar bende yeni klomen kullanmaya başladım... başka kullanan arkadaşlar sizi de aramızda görelim
Merhaba merak ettim ikiz mi tek mi bu ay bende klomen kullandım 4 yumurta oluşmuş beklemedeyim 13 gün var regle . Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin canım inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza. Ben kullandığım ay gebe kaldım şimdi Meraktayım ister istemez , acaba tek mi ikiz mi diye. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değil
Cnm adet oldunmu peki inşallah hamilesindir bende klomene baslacam yarinMerhaba merak ettim ikiz mi tek mi bu ay bende klomen kullandım 4 yumurta oluşmuş beklemedeyim 13 gün var regle . Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah