İnşallah rabbim kucagimizi boş birakmasin ve yormadan usanmadan annelik duygusunu tattirsinBende bu ay adetimin 5. Günü klomene başladım sonrasinda 2 yumurtam gelişti biri 20mm biri 21 mm olunca 10 ekim saat 23.00 çatlatma iğnesi vurundum. 12 ekim saat 12.00 da aşılama oldum bugün asilaminin 9. Günün catlatma ignesinin de 11.gunu bekliyorum bakalım hayırlısı olsun ikimizinde inşallah dekduz versin Rabbim
Ayda yılda bir denk gelmiş o zamanda size uymamış nede olsa hep olur mantığıyla.. bende 35 günde regl olup pco görüntüsü olan biri iki yıldır deniyorum olmuyor. Yolumuz tüp bebek.Merhaba ben 1,5 yıl önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve bazı nedenlerden dolayı kürtaj olmak zorunda kaldim şuan 4 aylık evliyim ve 1 yıl önce regl düzensizliğinden hastaneye gittiğimde pco olduğumu söylediler bana 35 günü geçen bir regl donemin varsa gebelik olmaz dedi ama gebelik olmadan öncede 35 günü geçiyordu bazen ve 3 aydır deniyoruz ama sonuç negatif şuan tarlusal ve klomen kullanıyorum umarım faydası olur
Ayda yılda bir denk gelmiş o zamanda size uymamış nede olsa hep olur mantığıyla.. bende 35 günde regl olup pco görüntüsü olan biri iki yıldır deniyorum olmuyor. Yolumuz tüp
Merhaba. Bende pcos ne yazık ki. 2 ayım tedavide 2 3 yumurtam olmuştu geçen ay. Klomen- Çatlatma iğnesi - duphaston verdi. Sonuç negatifti.pco’luyum ve tedavime yeni baslandi.
Ayni durumda olanlarla sürecimi paylasmak istiyorum sizlerde benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum
Pco’luyum ama erkek tipi sac dokulmem haricinde bir belirtim yoktu bu yuzden pcos demiyorum
Klomene yumurtaliklarim cok tepki vermis ve 6 7 yumurtam gelismis doktor catlatma ignesi yapmadi agridan duramaz hastanelik olursun hepsi catlarsa ve cogul gebelik olur kesinlikle iliski yasak bundan sonra dedi yani sonuc alana kadar.
Sizler neler yasadiniz tedavi sonrasi gebelik oldu mu yada kacinci denemede oldu vs lutfen sizlerde benimle paylasinsevgilerr
pco’luyum ve tedavime yeni baslandi.
Ayni durumda olanlarla sürecimi paylasmak istiyorum sizlerde benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum
Pco’luyum ama erkek tipi sac dokulmem haricinde bir belirtim yoktu bu yuzden pcos demiyorum
Klomene yumurtaliklarim cok tepki vermis ve 6 7 yumurtam gelismis doktor catlatma ignesi yapmadi agridan duramaz hastanelik olursun hepsi catlarsa ve cogul gebelik olur kesinlikle iliski yasak bundan sonra dedi yani sonuc alana kadar.
Sizler neler yasadiniz tedavi sonrasi gebelik oldu mu yada kacinci denemede oldu vs lutfen sizlerde benimle paylasinsevgilerr
Merhaba sonuç nedirMerhaba. Bende pcos ne yazık ki. 2 ayım tedavide 2 3 yumurtam olmuştu geçen ay. Klomen- Çatlatma iğnesi - duphaston verdi. Sonuç negatifti.
2ay yani bu ay 2 tane gelişmiş yumurtam vardı tekrar çatlatma iğnesi yaptı doktorum, ilk femara - çatlatma iğnesi-duphaston ile devam ediyorum. Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 6. Günüm 8 gün onra regl olmam gerekiyor. Bakalım bekliyorum.
Ama regl ağrım var geçen ayda vardı . Umut etmeye korkuyorum yine işe yaramazsa diye.
Merhaba, 2 çatlatma iğnesi de negatif oldu.doktor değişikliği yaptım ve Rahim filmi önerdi. Rahim filmi temiz çıktı. Ve bana 2 3 ay kendiliğinden olmasını beklememi istedi. Hiç probleminiz yok dedi. Olmaz ise tedavi için kolları sıvadı kapsamlı yaparız tahlilleri dedi.Merhaba sonuç nedir
Bende klomene başladım bu ay ilk defa. Adetin 5. Gününde başlattı doktor, bir hafta sonra kontrole gideceğim, inşallah bu ay gebelik oluşurBende başladım klomen tedavisine adetin 3. Günü başladım 5 gün günde 2 tane verdi sonra tekrar kontrole gittim gayet iyi yumurtaların dedi sonra da gün aşırı ilişki önerdi bakalım yeni başladık inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?