Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomenle 4.ayı tamamladım olmayınca olmuyomu arkdaşlar???????
canım öncelikle allahım tez zamanda bebişlerimizi bize nasip eder inşallah. ama öncelikle hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.
bak benim ilk gebeliğim çok çabuk oldu ama boş gebelik çıktı. sevincim de hevesim de kursağımda kaldı.
ben bi şey sormak istiyorum sana. klomeni ne için kullanıyosun.
ben de adetimin 3. günü gittim hormon değerlerim normaldi. ama dünkü 21. gün progesteron değerim 5.65 çıktı ve doktor yumurtlama olmamış dedi. adetinin 3. günü gel ilaca başlayalım. dedi. klomen mi bu ilaç acaba
gzmyldz bi de incir kürünü denedin mi. bende şimdi internette onu araştırdım. yumurtayı büyütüyomuş. havuç kürü ile birlikte yaptımı da çatlamasını sağlıyomuş..
acaba dr gidip ilaca başlamadan önce bi bunu denesem mi diyorum. bi de her ay yumurtlama belirtilerini hissederim ben. kasık ağrısı, akıntı falan sadece bu aya hissetmedim ve bu ayda yumutlamamışım.
canım tşkr ederim..ben 3,5 yıllık evliyim daha önce bi gebelik geçirmedim 2 senedir korunmuyoruz ve bi sonuç alamıoduk son 6 aydır doktora gitmeye başladım herşey çok güzel ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok progesteronum 19 çıktı bu klomen hapı yumurtalıkların olgunlaşması için adetinin 5.günü başlayıp günde 1 tane 5 gün boyunca kullanıcağın bi ilaç hap bittikten sonra gün aşırı ilşkiye giriyosun benim bu ay yumurtalıklarım 18-19mm gelişti ama sonuç yine hüsran bugün yarın hasta olurum
ben de 3.5 yıllık evliyim bizde 7-8 aydır istiyoruz. arada bi boş gebeliğim var işte.
çok soru soruyorum ama bu hapı kullanmanın olumsuz yanları varmı. mesela ben evlilğimin ilk yıllarında doğum kontrol hapı kullanmıştım dolaşım bozukluğu yapmıştı bende. sonuçta bu da hormon ilacı diye korkuyorum :18:
canım valla onu hiç bilmiyorummm bence doktora gitmeye başla çünkü hemen olmuo en azından bi yumurta takibine başlar
canım çok soru falan sormuyosun aklına takılan ne varsa sor elimden geldiğince destek olurum tabiki.Ya klomeni 4 aydır kullanıyorum daha hiç bir yan etkisini görmedim ilk kullandığın ay çok kötü kasık ağrın oluo oda normaldir yumurtalıkların büyüyo sancı yapıo ama kimine göre kist yapıomuş ben izmirde yaşıyorum burda özel bi hastanede uzman doktora gidiyorum ve sorduğumda bi yan etkisi yok aksine yumurtanın gelişmesi için yararlı dedi..
ben de izmirliyimmmm konak ta ı-oturuyodum bekarken... evlendim gurbetteyim şimdi..
ben her ay o kasık ağrısını hissediyordum canım sadece bu ay hissetmedim o da yumurtlamamışım.
kürtajdan sonra 6. ayım canım. 2 aydır deniyoruz. son bir aydır da dr. takipte. geçen ay gittiğimde 18 mm yumurtam vardı ama olmadı. ama 18 mm yumurta varken kan testi yapmamıştı. ve adet olduğumdaki muayenemde gördük ki bu yumurta vücüdümdan atılmıştı yumurtalıklarım temizdi.
bu gidişimde de ultrasondan bakmadı sadece kan tahlili yaptı... o yüzden tereddütteyim acaba sadece bu ay mı yumurtlamadım. eğer önümüzdeki ay da yumurtlama belirtisi hissetmezsem gideyim diyorum
ha haaa şu an nerede olduğumu duysan daha da şaşırırsın bu kız nasıl bıraktı izmiri diye kastamonudayım şimdi. ama 3 yıl oldu alıştım artık. tatillerde izmirdeyim. burnumda tütüyo memleketim o ayrı mesele... allahtan eşimin ailesi de izmirde
yardımın için çok teşekkür ederim. kafamdaki tereddütleri ve soruları aydınlattın. çok saol. allahım tez zamanda bebeklerimizi hayırlısı ile bize göndersin inşallahh..
inşlhhhhh cnm inşlhh hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsinnn ay bu arada bu konuları konuşurken benim kasıklarım bastırıo:) yarına hasta olurum:)))
aminnn canım inşallahhh
ben de regl oluyorum . karnım ağrıyo ve lekelenmelerim başladı. 1-2 güne tamamdır işim.
bak aynı anda adet oluyoz bakarsın bu ay aynı anda hamiş oluruz
inşllhh canım ben geçen ay 4ünde oldum bu ay 2sinde olmam lazımdı bakalım daha bişe yok ama yarına olurum bende:):):) ayyyyyyyy inşlhhhhh canım yaaaaaaaaaa hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorummm:)
bak en azından senin regl zamanların düzenli. benimki kafasına buyruk takılıyo, hiç söz dinlemiyo
heheh ciddimisn yaa kaç günde bi oluosun kii
kürtajdan önce 28-30 gün arasıydı..
geçen ay 25 günde ondan önce 32 günde onadan önce yine 25 gün..
şimdi de 23. gün oldum olacam gibi :18::18::18: