Gebeliğe Hazırlık Klomenle 20 mm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Iyi akşamlar kızlar 2 yıldır bebis istiyoruz araya bir dış gebelik birde hasimato tiroid hastalığı girince uzun bir aramiz oldu bu ay doktorum klomen başladı bugün gittim yumurta solda 20 mm dedi gayet iyi dedi ilk defa kullandim bilen varsa bana yardimci olabilir mi klomenle hamile kalmak daha mi kolay birde 20 mm yumurta hamile kalmak için uygun mu forumda 25 30 mm oldu yazanlari okuyunca bir acaba doktor benim icimi rahatlatmak icin mi dedi diye düşündüm.

hayir yunurtan gayet guzel bi boya gelmis ve muhtemelen kendide catlayabilir degerlendir adetinin 13 14. vunlerindeysen eger. bnde klomen kjllandim ve benim iki tane oldu 18 19 olarak 31 aralikta catlatma iynesi vuruldum batim 14 ocak beliyorum 25ler 30 lar cogunlukla catlamayip kistcik olarak kaliyor en saglikli yumurta doktorum 19 20 demisti bana gayet guzel yumurtan insallah iyneye gerek kalmadan kendi catlar

Yaa çok teşekkür ederim çok rahatladım ben adetimin 3. Günü başladım klomene yani 3 ocakta dün gittim 20 cm dedi 2 gün peşpeşe ilişki sonra gun aşırı dedi muhtemelen çatladı çünkü çok akintim var kasik batmasi var bende yumurtlarken hep olur inşallah bu ay umutlanmak istemiyorum ama

[/QUOTE]

insallah canim rabbim hepimizin Gonlune gore versin bende bugun dayanamip evde test yaptim tek cizgi gorunce moralim.bozuldu ama adet tarihim 14 ocak o yuzden biraDa olsa umudum var. herseyin hayirlusi olsun canim insallah helimiz bir gun anne oluruz

Merhabalar benim 16 gün yumurtam 20 mm doktor iyi dedi siz sonuç aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…