Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yasadim 3.gunde basladi ama ilk gunden itibaren gozumde kanama baslamisti ben kizariklik deyip umursamadim. Ankara'da goz hastanesi var acil oraya sevk etti gözlerimi bircok cihazla incelediler baktiklari ilk gun gorme kaybim birinde %70 digerinde %30du. tomografi cektiler cok sukur kalıcı bir sey olmadi ama doktor ilaci hemen kestirdi ve bir daha sakin kullanma dedi. 4. gün şikâyetlerim tamamen geçti. Basimi cevirdigimde görüntü de benimle birlikte geliyordu ya da basimi asagi yukari yaptigimda zebra perde gibi isiklar bolunuyordu.Kızlar merhaba klomen kullanma sürecinde gözümde dalgalanmalar ışık saçılmasi gibi bir durumla karşılaştım aynı durumları yaşayan oldu mu ne yapmam lazım ?
Canım doktoruna söyledin mi bu yan etkileri vs. Önce danış derim ama klomen gerçekten ağır bir ilaç. Ben de zorlanmıştım kullandığımda. Femara da içtim onda böyle şeyler yaşamamıştımEvet evet zebra gibi görüntüler olmaya başladı ilacı bırakayım ben de o zaman
Ilaci hemen birakip doktorunuzla gorusun bence. Kac gun kullandiniz?Evet evet zebra gibi görüntüler olmaya başladı ilacı bırakayım ben de o zaman
klomen benim tsh ve prolaktini yükseltmişti. düzeltmem 2-3 ayı buldu. yani yükseltince olmazki zaten çocukBıraktım ilacı zamanla azaldı yan etkisi çok şükür
Canım doktoruna söyledin mi bu yan etkileri vs. Önce danış derim ama klomen gerçekten ağır bir ilaç. Ben de zorlanmıştım kullandığımda. Femara da içtim onda böyle şeyler yaşamamıştım
Maalesef benim durumum biraz farklıymış. Şuan büyük bi enfeksiyonla mücadele ediyorum ve muhtemel bu yüzden 3 yıldır hiç gebe kalamadım. Klomen yada femara işe yaramadı bende yaniSiz de İlaç kullanımı sonrasında gebelik oldu mu peki
Yaa çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsinMaalesef benim durumum biraz farklıymış. Şuan büyük bi enfeksiyonla mücadele ediyorum ve muhtemel bu yüzden 3 yıldır hiç gebe kalamadım. Klomen yada femara işe yaramadı bend
Maalesef benim durumum biraz farklıymış. Şuan büyük bi enfeksiyonla mücadele ediyorum ve muhtemel bu yüzden 3 yıldır hiç gebe kalamadım. Klomen yada femara işe yaramadı bende yani