- 2 Ocak 2020
- 67
- 41
- 3
- 28
- Konu Sahibi Uyelerdenbiri
-
Canım sen doktora gidecektin senin de mi negatif. Ben çekindim hsg. İyi cıktı tüpler açıkmış ama madem klomen fayda etmiyor başka ilaç mı istesem doktordan femara falan diyorlar acaba iyi miBen de 3 kez kullandım olmadı ama 3.de gebe kalan arkadaşımız var. Ben hsg cekilmemiştim onu çekilcem şimdi bir de.Doğru zamanda gelecek bebeklerimiz. Bizim de imtihanımız bu.
Sen de vardın di mi grupta. Valla sonuç 0.0 regl gelsin diye bekliyorum. Femera'yı daCanım sen doktora gidecektin senin de mi negatif. Ben çekindim hsg. İyi cıktı tüpler açıkmış ama madem klomen fayda etmiyor başka ilaç mı istesem doktordan femara falan diyorlar acaba iyi mi
fenera daha iyimis ama bende tutmadiSen de vardın di mi grupta. Valla sonuç 0.0 regl gelsin diye bekliyorum. Femera'yı daDasmeer kullandı sonuç bekliyor. sen de bi sor doktoruna istersen o ilaca mi gecsek vs gibisinden. Sorun yoksa sanirim 6 aya kadar klomen tedavisi oluyor sonra asilama oneriliyor galiba. Her şeye razıyız yeter ki Rabbim hayırlı evlat versin.
Ya anlamıyorum sebebini merak ediyorum neden tutmuyor. Yumurta oluyor çatlıyor ama olmuyorfenera daha iyimis ama bende tutmadi
Evet bebişler gelsin yeter ki nasıl geldiği önemli değilSen de vardın di mi grupta. Valla sonuç 0.0 regl gelsin diye bekliyorum. Femera'yı daDasmeer kullandı sonuç bekliyor. sen de bi sor doktoruna istersen o ilaca mi gecsek vs gibisinden. Sorun yoksa sanirim 6 aya kadar klomen tedavisi oluyor sonra asilama oneriliyor galiba. Her şeye razıyız yeter ki Rabbim hayırlı evlat versin.
Bence kaliteli degil bneimki oyle düşünüyorumYa anlamıyorum sebebini merak ediyorum neden tutmuyor. Yumurta oluyor çatlıyor ama olmuyor
Ama femara 1 yumurta oluşturuyor o da çok kaliteli oluyor diyor kullananlar. Sende kaç yumurta oluştuBence kaliteli degil bneimki oyle düşünüyorum
banada oylededi super dedi kaliteli dediAma femara 1 yumurta oluşturuyor o da çok kaliteli oluyor diyor kullananlar. Sende kaç yumurta oluştu
Aynen rahim filmi çok önemli onu çektir bi. Ben dua etmiştim keşke onlar tıkalı çıksa sebebini bilirdim en azından bu yüzden olmuyor diye ama onlar da açık cıktıbanada oylededi super dedi kaliteli dedi
Olmus dedi kqctane sormadim ama tutmadi buay rahimfilmine gidiyorum
sorma oyle eksik dua etmeyelim odazor tikaliysaAynen rahim filmi çok önemli onu çektir bi. Ben dua etmiştim keşke onlar tıkalı çıksa sebebini bilirdim en azından bu yüzden olmuyor diye ama onlar da açık cıktı
Aşılama düşünüyor musunsorma oyle eksik dua etmeyelim odazor tikaliysa
Baksana klomenle olmadi sonuç
Femrayala olmadi sonuç yok
İlaçları bitiridim artik nekaldi
Tube kaldim sanırm yaşım ilerliyor
Yaza bakacamAşılama düşünüyor musun
Ona da kesin değil diyorlar. Kimisi ta 3. Aşılamada hamile kalabiliyormuşYaza bakacam
isteolaninoliyor nasib napsak boss anlamadimOna da kesin değil diyorlar. Kimisi ta 3. Aşılamada hamile kalabiliyormuş
ben asilama ile uğraşmm artik diretk tup deneeimisteolaninoliyor nasib napsak boss anlamadim
Bende anlamıyorum işlemler benziyor aslında. Ama insallah dua edelim birbirimize de olsun artık bizim deben asilama ile uğraşmm artik diretk tup deneeim
Bneim anlamdiigm tupteniye ihtimal fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?