• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomeni 3. Kez kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uyelerdenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
67
41
3
28
Bu ay da olmadı bugün adet oldum😔 2. Kez de işe yaramadı klomen. İlaç etki ediyor çünkü normalde 50 60 günde gelen adetim iğneden sonra tam 14. Yada 15. Günde geliyor. İlk kez düzenli adet oluyorum ama bu sefer de gebelik olmayınca üzülüyorum. 3. Kez kullanmaya başlayacağım. Tecrübesi önerisi olanlar lütfen bişeyler yazın bana da 😞

Ben de 3 kez kullandım olmadı ama 3.de gebe kalan arkadaşımız var. Ben hsg cekilmemiştim onu çekilcem şimdi bir de. 🤷🏻‍♀️ Doğru zamanda gelecek bebeklerimiz. Bizim de imtihanımız bu.

Ben de 3 kez kullandım olmadı ama 3.de gebe kalan arkadaşımız var. Ben hsg cekilmemiştim onu çekilcem şimdi bir de. 🤷🏻‍♀️ Doğru zamanda gelecek bebeklerimiz. Bizim de imtihanımız bu.
Canım sen doktora gidecektin senin de mi negatif. Ben çekindim hsg. İyi cıktı tüpler açıkmış ama madem klomen fayda etmiyor başka ilaç mı istesem doktordan femara falan diyorlar acaba iyi mi

Canım sen doktora gidecektin senin de mi negatif. Ben çekindim hsg. İyi cıktı tüpler açıkmış ama madem klomen fayda etmiyor başka ilaç mı istesem doktordan femara falan diyorlar acaba iyi mi
Sen de vardın di mi grupta. Valla sonuç 0.0 regl gelsin diye bekliyorum. Femera'yı da Dasmeer Dasmeer kullandı sonuç bekliyor. 🤷🏻‍♀️ sen de bi sor doktoruna istersen o ilaca mi gecsek vs gibisinden. Sorun yoksa sanirim 6 aya kadar klomen tedavisi oluyor sonra asilama oneriliyor galiba. Her şeye razıyız yeter ki Rabbim hayırlı evlat versin. 🤲🏻

Sen de vardın di mi grupta. Valla sonuç 0.0 regl gelsin diye bekliyorum. Femera'yı da Dasmeer Dasmeer kullandı sonuç bekliyor. 🤷🏻‍♀️ sen de bi sor doktoruna istersen o ilaca mi gecsek vs gibisinden. Sorun yoksa sanirim 6 aya kadar klomen tedavisi oluyor sonra asilama oneriliyor galiba. Her şeye razıyız yeter ki Rabbim hayırlı evlat versin. 🤲🏻
fenera daha iyimis ama bende tutmadi

Evet bebişler gelsin yeter ki nasıl geldiği önemli değil😔 ama umutsuzluğa kapıldım iyice hiç o sevgiyi yasamayacağım gibi

Aynen rahim filmi çok önemli onu çektir bi. Ben dua etmiştim keşke onlar tıkalı çıksa sebebini bilirdim en azından bu yüzden olmuyor diye ama onlar da açık cıktı 🤧
sorma oyle eksik dua etmeyelim odazor tikaliysa
Baksana klomenle olmadi sonuç
Femrayala olmadi sonuç yok
İlaçları bitiridim artik nekaldi
Tube kaldim sanırm yaşım ilerliyor

Back