Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna aslında dr. karar veriyor...sorunun ne bilmiyorum ama klomen yumurta geliştiriyor ardından dr. gerek görürse , çatlatma iğnesi veriyor. devamındada, 24-36-48 saat aralığında ilişki veriyor. kısmetse bebişin oluyor. ama benim 1 seneden beri olmadı... ama ilk denemelerinde hamiş ollan çok arkadaşım var... sitedede okuyabilirsin yazılarını... bu arada klomen e adetin 3 veya 5 . günü başlanıyor. allah hakkında hayırlısını versin . herşey gönlünce olsun....:a015:arkadaşlar bu ilacı bu sitede duydum.klomen veya gonophane ne kadar sürede gebelik olmayınca başlanıyor.
bende bir sorun yok aslında fakat 6 aydır olmadı.sanırım dr.lar 1 yıl geçmesini bekliyorlar.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benim dr um adetin beşinci günü gpene die bi ilaç verdi bana yumurtam olmuş 5 tane ama 10cm de kalmış. şimdide klomen verdi yumurtalar gelişsin die aranızda aynı ay için de 2 ilaçtan kullanan var mı? kafam karıştı walla bide kis falan oluyomuş bilgilerinizi bekliyorum ....... allah hepimize orta kat kiracıları nasib etsin inşallah...
ececim az önce yazdığım sana idi. ama yanıt ortaya gitti.bu çok önemli bir konu.iki ilaçta ovulasyon düzenleyici.klomen ve gonophane. aynı anda almanın sebeplerini dr.una danışmışsındır mutlaka. beni de aydınlatırsan çok sevinirim. benim ilk gebelikte sorunum olmamışştı.5 yaşında kızım var. ama ikinci için yardımcı olarak gnp. kullandım bir defaya mahsus.5.gün başladım günde iki tane 10. bitirdim.
su an neler olacak bilemiyorum.adet günümü bekliyorum.. umarım mesajımı okursun.senden haber beklliyorum.