- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
-
- Konu Sahibi huzurolsun
Cevabin icin cok tesekkur ederim canım ama o zaman da ya yumurtalar yeterince gelismezse diye korkuyorum, elimden gelen herseyi yapmak istiyorum ama ters teper mi onu da bilemiyorum tabicanım bence yapma ben bı ay klomen kullandım onun yanında hayıt tohumu demleyıp ıcıyordum akşamları yumurtalar aşırı uyarılmıştı. belki caydan belkide o ay fazla geldi klomen.
Ben böyle düşünüyorum yani.
Tedavin hayırlı ugurlu olsun
Yardımın için çoook teşekkür ederim canım, ben de bal tarçın çörek otu kürü yapip bol bol kuru incir yerim inşallah. Allahim bana ve tüm isteyenlere de bebis nasip eder inşallah.CANIM BEN İLK AY KLOMEN KULLANDIM GELİŞMEDİ, HEMEN PEŞİNE SOĞAN KÜRÜ YAPTIM, SONRA BOL BOL KURU İNCİR YEDİM, İKİNCİ AY KLOMENE BAŞLAYINCA BAL+ÇÖREKOTU (ÇEKİLMİŞ)+TARÇIN KARIŞTIRIP MACUN YAPTIM, SABAH AKŞAM ONUDA KLOMENLE BİRLİKTE ALDIM, O AY DOKTOR YİNE GELİŞMEDİ DEDİ AMA BEN O AY İKİZ GEBE KALDIM. GEÇ GELİŞMİŞ ÇÜNKÜ. BİRİ ÖLDÜ 9 HAFTALIKKEN AMA DİĞERİ SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR. BENCE DENENEBİLİR.
Değerli fikirlerin için tesekkur ederim canım ama benim sorunumun ne oldugu belli, pko var bende. Dr rahim filmi istemedi, belki ilerleyen asmalarda ister bu yolla olmazsa. Inşallah gerek kalmaz.mrb burdan herkese kendi yaşadığım sıkıntıyı anlatmak istiyorum bende tam bir yıl Kliment ve çatlama tedavisi gördüm sonuç elde edemedim tedaviyi bıraktım ve yaklaşık 3 ay sonra hamile kaldım suan kızım 2,5 yaşında ve suan tekrar hamileyim 7 haftalik burdan tüm arkadaslara şunu söylemek istiyorum öncelikle ilaç tedavisinden önce mutlaka ama mutlaka bir rahim filmi çektirmek bunu neden söylüyorum sizde araştırın rahim filmi hamile kalmaya çık yaradimi nedeni çünkü eğer kanalda hafif tıkanıklık varsa bunun sayesinde kanal açılıyor sonra soğan kurunu mutlaka yapın derim aksatmadan daha sonra incir kuru yattım ve sonrası mutlu bir Hamilelik Dr dediGine göre ufak bir enfeksiyon geçirdiğinizde bu kanalda tıkanma olabiliyor
canım pko var soru oydu zaten adet düzensizliği 1 ay olurdum 2ay olmuyordum sonra klomen defalarca çatlama iğnesi olmadı sonradan rahim filmi çektirdim bitkisel kürleri yaptım hemen arkasından sonra yaklaşık 3ay sonra hamile kaldım inş Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşarsın canimDeğerli fikirlerin için tesekkur ederim canım ama benim sorunumun ne oldugu belli, pko var bende. Dr rahim filmi istemedi, belki ilerleyen asmalarda ister bu yolla olmazsa. Inşallah gerek kalmaz.
canim rahim flim nin hiçbir zararı yoktur bildiğim kadamım la bende çektirmek en önce çok zor falan filan dediler netten araştırdım sonra Dr güvenip gittim inanki hazırlık dahil 5 dk sürmedi diye bilirimama rahim filmi çok gerekli olmadan önerilmiyor, zararları da varmış, bir müddet denedikten sonra yaptırılmalı.