Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana doktorum klomeni adetimin 3. günü başlatıyordu günde 2 defa içiyordum.zaten adetliyken ilişkiye girmiyorduk normal olarak.ilaç bittikten 2 gün sonra doktor yumurtama bakmak için çağırıyordu.o günde ilşkşye gireceğimiz günleri söylüyordu zaten
selam yasmin ben adetimin 4. günü başladım yani bugün ama benim bugün son günüm (hatta reglim 3 gün sürüyo ama ben bekliyorum yinede 4. günü) ve daha ilacın bitmesine 4 gün var:) ama benim de kafama takılan şeyler var 1. yumurtlamama gibi bi sorunum yok 2. hormonlarımda normal çıktı... doktora sordum istemezsen doğal yolla yumurta takibi yaparız bir zararı yok bu ilacın ama sadece ikiz gebelik olma şansı olabilir dedi ( bu arada eşim ikiz istiyor:)) sana neden verdi doktor canım gebelik oldumu sonunda peki
cnm yani sorunun yoksa sırf ikiz için ilaç içmek ne kadar doğru bilemem.demekki doktorunbir bildiği var.ilişki konusunda acele etme doktorun zamanı gelince söyler zaten.benim yumurtlama problemim vardı.yaklaşık 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 ay kendimiz denedik eşimle olmadı.2 kerede aşılama yaptırdım.2. tutu şuan 5 -5 haftalık hamileyim cnm.allah isteyn herkese versin inş
Canım bende arkdaş gibi öğrenmeye çalışıyporum ama bi türlü cvp alamadım
bendede yumurtalama problemi var klomen kullnıyorum kaç aydır ama doktor bana iğne fln vermedi yumurtalık takibide yapmadı
ilaç bittikten sonra gidiyorum ulturasnla bakıyo gene ilaç veriyo acaba normal mi daha sonramı veriliyor iğne bilgin var mı?
ben ilk defa kullandım yumurtlama problemim yok adetlerimde düzenli hatta progesteron sonucum 21.66 idi ama drum klomenle başlıcaz dedi bu arada 4.5 yıllık evliyim ilk defa tedavi görüyorum hiç korunmadım şimdiye kadarda daha önceleride çok gittim drlara ama hep gereksiz testlerle vakit kaybım oldu.
Neyse adetimin 3. Günü başladım günde 1 tane beş gün kullandım 2 gün sonra dra gittim 3 tane yumurtan olmuş dedi soldaki çok iyi takip edelim 2 gün sonra yine gel dedi gittim 19 mm dedi ve iğne verdi vurdurdum 36 saat sonra ilişki dedi ama biz 15 saat sonra ilk ilişkimizi yaşadık 1 gün arayla 2 3 kez daha ilişkiye girip beklemeye başladık 21. Günü yine gittim dra pgn testi yaptı 30.96 hadi gelmişken daha çok erken ama hcg de yapalım dedi oda 3.76 çıktı adetin gecikirse gel dedi bekliyorum 30 nisan yada 1 mayıs adet günüm olursam 3. Günü gidicem hormon tahlilleri için olmazsamda 2 3 gün bekleyip öyle gidicem inş değerim yükselmiştir.
merhaba........ bende bugün başladım klomen kullanmaya fakat doktorum ilişkiye girmiceksiniz gibi bir uyarıda bulunmadı ki bence rahat ol:) ayrıca merak ettim ne kadarlık evlisin yaş kaç?