• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomene başladım,şimdi ilişki yasak mı?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
klomenin 2. günü bugün,ama bi ağrım veya bi sıkıntım yok şuan.fakat ilişki yasak mı,salı günü kontrole gidicem,klomen sonrası illaki çatlatma iğnesi veriyorlar mı,süreç nasıl?hiçkimse konularıma cevap vermiyo,zaten stresliyim,bilenler lütfen yazsın.

merhaba........ bende bugün başladım klomen kullanmaya fakat doktorum ilişkiye girmiceksiniz gibi bir uyarıda bulunmadı ki bence rahat ol:) ayrıca merak ettim ne kadarlık evlisin yaş kaç?

kızlar bana doktorum klomeni adetimin 3. günü başlatıyordu günde 2 defa içiyordum.zaten adetliyken ilişkiye girmiyorduk normal olarak.ilaç bittikten 2 gün sonra doktor yumurtama bakmak için çağırıyordu.o günde ilşkşye gireceğimiz günleri söylüyordu zaten

kızlar bana doktorum klomeni adetimin 3. günü başlatıyordu günde 2 defa içiyordum.zaten adetliyken ilişkiye girmiyorduk normal olarak.ilaç bittikten 2 gün sonra doktor yumurtama bakmak için çağırıyordu.o günde ilşkşye gireceğimiz günleri söylüyordu zaten

selam yasmin ben adetimin 4. günü başladım yani bugün ama benim bugün son günüm (hatta reglim 3 gün sürüyo ama ben bekliyorum yinede 4. günü) ve daha ilacın bitmesine 4 gün var:) ama benim de kafama takılan şeyler var 1. yumurtlamama gibi bi sorunum yok 2. hormonlarımda normal çıktı... doktora sordum istemezsen doğal yolla yumurta takibi yaparız bir zararı yok bu ilacın ama sadece ikiz gebelik olma şansı olabilir dedi ( bu arada eşim ikiz istiyor:)) sana neden verdi doktor canım gebelik oldumu sonunda peki

bende klomen kullanıyorum. geçen ay adetin 5.günü başladım günde 2 tane kullanıyordum...sonra beklenen günden önce erken ovulasyon oldu..
bu ay yine 5.gün başladım ve günde 3 tablet içtim..bu sabah son tableti içtim.yarında doktora kontrole gideceğim..
stresli bir süreç hiç kolay değil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

selam yasmin ben adetimin 4. günü başladım yani bugün ama benim bugün son günüm (hatta reglim 3 gün sürüyo ama ben bekliyorum yinede 4. günü) ve daha ilacın bitmesine 4 gün var:) ama benim de kafama takılan şeyler var 1. yumurtlamama gibi bi sorunum yok 2. hormonlarımda normal çıktı... doktora sordum istemezsen doğal yolla yumurta takibi yaparız bir zararı yok bu ilacın ama sadece ikiz gebelik olma şansı olabilir dedi ( bu arada eşim ikiz istiyor:)) sana neden verdi doktor canım gebelik oldumu sonunda peki

cnm yani sorunun yoksa sırf ikiz için ilaç içmek ne kadar doğru bilemem.demekki doktorunbir bildiği var.ilişki konusunda acele etme doktorun zamanı gelince söyler zaten.benim yumurtlama problemim vardı.yaklaşık 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 ay kendimiz denedik eşimle olmadı.2 kerede aşılama yaptırdım.2. tutu şuan 5 -5 haftalık hamileyim cnm.allah isteyn herkese versin inş

cnm yani sorunun yoksa sırf ikiz için ilaç içmek ne kadar doğru bilemem.demekki doktorunbir bildiği var.ilişki konusunda acele etme doktorun zamanı gelince söyler zaten.benim yumurtlama problemim vardı.yaklaşık 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 ay kendimiz denedik eşimle olmadı.2 kerede aşılama yaptırdım.2. tutu şuan 5 -5 haftalık hamileyim cnm.allah isteyn herkese versin inş

Canım bende arkdaş gibi öğrenmeye çalışıyporum ama bi türlü cvp alamadım
bendede yumurtalama problemi var klomen kullnıyorum kaç aydır ama doktor bana iğne fln vermedi yumurtalık takibide yapmadı
ilaç bittikten sonra gidiyorum ulturasnla bakıyo gene ilaç veriyo acaba normal mi daha sonramı veriliyor iğne bilgin var mı?

Canım bende arkdaş gibi öğrenmeye çalışıyporum ama bi türlü cvp alamadım
bendede yumurtalama problemi var klomen kullnıyorum kaç aydır ama doktor bana iğne fln vermedi yumurtalık takibide yapmadı
ilaç bittikten sonra gidiyorum ulturasnla bakıyo gene ilaç veriyo acaba normal mi daha sonramı veriliyor iğne bilgin var mı?

cnm ilaç bitiyor.2 gün sonra kontürole çağırıyor ve yumurta takibi yapıyor o arada ilşki zamanını söyleyip yine çağrıyor yaklaşık 4 sefer rahat alltan bakıyor yumurtam 20mm ulaştığında çatlatma iğnesi verip ilşki diyor.biz böyle 3 ay denedik olmadı.2 kerede aşılama oldum.2. tuttu çok şükür

Merhabalar
bende bu ay klomen içtim.doktor doğal bıraktı iğne takip filan yok...sadece adetin geçerse ara dedi...
Benim sorun şu ilaç bittikkten birkaç gün sonra kasıklarımda ağrılar oldu,sonra 2 gündür yok şimdi....
Bugün adetin 18.günü..
Sizce neden olabilir bu ?

ben ilk defa kullandım yumurtlama problemim yok adetlerimde düzenli hatta progesteron sonucum 21.66 idi ama drum klomenle başlıcaz dedi bu arada 4.5 yıllık evliyim ilk defa tedavi görüyorum hiç korunmadım şimdiye kadarda daha önceleride çok gittim drlara ama hep gereksiz testlerle vakit kaybım oldu.
neyse adetimin 3. günü başladım günde 1 tane beş gün kullandım 2 gün sonra dra gittim 3 tane yumurtan olmuş dedi soldaki çok iyi takip edelim 2 gün sonra yine gel dedi gittim 19 mm dedi ve iğne verdi vurdurdum 36 saat sonra ilişki dedi ama biz 15 saat sonra ilk ilişkimizi yaşadık 1 gün arayla 2 3 kez daha ilişkiye girip beklemeye başladık 21. günü yine gittim dra pgn testi yaptı 30.96 hadi gelmişken daha çok erken ama hcg de yapalım dedi oda 3.76 çıktı adetin gecikirse gel dedi bekliyorum 30 nisan yada 1 mayıs adet günüm olursam 3. günü gidicem hormon tahlilleri için olmazsamda 2 3 gün bekleyip öyle gidicem inş değerim yükselmiştir.

ben ilk defa kullandım yumurtlama problemim yok adetlerimde düzenli hatta progesteron sonucum 21.66 idi ama drum klomenle başlıcaz dedi bu arada 4.5 yıllık evliyim ilk defa tedavi görüyorum hiç korunmadım şimdiye kadarda daha önceleride çok gittim drlara ama hep gereksiz testlerle vakit kaybım oldu.
Neyse adetimin 3. Günü başladım günde 1 tane beş gün kullandım 2 gün sonra dra gittim 3 tane yumurtan olmuş dedi soldaki çok iyi takip edelim 2 gün sonra yine gel dedi gittim 19 mm dedi ve iğne verdi vurdurdum 36 saat sonra ilişki dedi ama biz 15 saat sonra ilk ilişkimizi yaşadık 1 gün arayla 2 3 kez daha ilişkiye girip beklemeye başladık 21. Günü yine gittim dra pgn testi yaptı 30.96 hadi gelmişken daha çok erken ama hcg de yapalım dedi oda 3.76 çıktı adetin gecikirse gel dedi bekliyorum 30 nisan yada 1 mayıs adet günüm olursam 3. Günü gidicem hormon tahlilleri için olmazsamda 2 3 gün bekleyip öyle gidicem inş değerim yükselmiştir.

canım o hcg testi tamamen para için olmuş ne demek 21.günü hcg baktırmak..
Yumurta çatladıktan en erken 12-14 gün sonra belli olur bence gebelik..
Tüp bebekte mesela transfer yapıyorlar 12 gün sonra kan verip sonucu görüyorlar..
Hayırlısı olsun inş.hamilesindir.

merhaba........ bende bugün başladım klomen kullanmaya fakat doktorum ilişkiye girmiceksiniz gibi bir uyarıda bulunmadı ki bence rahat ol:) ayrıca merak ettim ne kadarlık evlisin yaş kaç?

canım evde bilgisayar yok,ancak bugün işyerinde gördüm geç cevap yazıyorum kusura bakma:) 2 yıl 2 ay oldu evleneli,2 yıl hapla korundum 3 aydır bekliyodum,bu ay klomen kullandım,çatlatma iğnemi cuma vuruldum,ilişki oldu 2 gün dediği saatlerde:)bu ay olmazsa eşine spermiyogram yaptır dedi ama erken hala bence bunun için.bi de adet tarihinin geçmesini bekliycez test için dedi,daha 15 gün var tabi ona kolay,bana zor beklemekl:)sen ne kadarlık evlisin canım?

Back