Gebeliğe Hazırlık Klomenden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Pkoluyum klomene baslatti doktorum perşembe günü bitti bugün kontorolum vardı bakti sol overde 2tane 20mm yumurta gelişmiş gün aşırı ilişki dedi tutma ihtimali varmıdır bu şekilde hamile kalan mi

Pkoluyum klomene baslatti doktorum perşembe günü bitti bugün kontorolum vardı bakti sol overde 2tane 20mm yumurta gelişmiş gün aşırı ilişki dedi tutma ihtimali varmıdır bu şekilde hamile kalan mi
Cnm bende kullandım bu ay. Çarşamba bitti. Dr perş günü çatlatma iğnemi yaptı. Bu yöntemle hamile kalan birçok kişi var . Benım suan iğneden sonraki 5. Günüm

Cnm bende kullandım bu ay. Çarşamba bitti. Dr perş günü çatlatma iğnemi yaptı. Bu yöntemle hamile kalan birçok kişi var . Benım suan iğneden sonraki 5. Günüm
İnşallah tutmuştur canım ben iğne istemedim bu ay böyle deneyelim dedim doktorda bana bıraktı solda 2 tane 20mm olmuş zaten inşallah 1 2 güne çatlar tutar

İnşallah tutmuştur canım ben iğne istemedim bu ay böyle deneyelim dedim doktorda bana bıraktı solda 2 tane 20mm olmuş zaten inşallah 1 2 güne çatlar tutar
Benım 8 yumurt olustu 4 ü çatlicak boyuta geldi. Dr catlatma taraftarı degldi ama ben aklımda kalsın istemedim . Acaba catlicakmı fln diye.

Bende gecen hafta klomen kulladım kontrol için doktora gittim pek konuşmadı yumurtaların iyi dedi gün aşırı ilişki dedi o kadar.

Catlamazsa kiste mi dönüşür :KK43: zaten pkoluyum
Evet canım sonra veriyorlar eline doğum kontrol hapını yok etmek için. Ama emin olmamakla beraber pcos olanlara doğum kontrol hapı verilmiyormuş riskliymiş sanırım çok şey okudum hep bir şeyler duyuyorum bitmiyor sorunlar.

Ben . Ilk denemede çok sükür tuttu. Klomenden sonra catlatma iğnesi vurduldum. Yalnız igne vurulmadan 12 saat once ki iliskiden hamile kaldi. Igneyi vuruldum eşimle bir araya gelemedik . O ay hiç umudum yoktu açıkcası . Nasipte varsa oluyor. InşAlalh sizin de tutar.

Ben . Ilk denemede çok sükür tuttu. Klomenden sonra catlatma iğnesi vurduldum. Yalnız igne vurulmadan 12 saat once ki iliskiden hamile kaldi. Igneyi vuruldum eşimle bir araya gelemedik . O ay hiç umudum yoktu açıkcası . Nasipte varsa oluyor. InşAlalh sizin de tutar.
Spermler 72 saat canlı kalıyorlar 😊😊😊😊 ne güzel tutmuş hemen maşallah

Back