Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende kullandım bu ay. Çarşamba bitti. Dr perş günü çatlatma iğnemi yaptı. Bu yöntemle hamile kalan birçok kişi var . Benım suan iğneden sonraki 5. GünümPkoluyum klomene baslatti doktorum perşembe günü bitti bugün kontorolum vardı bakti sol overde 2tane 20mm yumurta gelişmiş gün aşırı ilişki dedi tutma ihtimali varmıdır bu şekilde hamile kalan mi
İnşallah tutmuştur canım ben iğne istemedim bu ay böyle deneyelim dedim doktorda bana bıraktı solda 2 tane 20mm olmuş zaten inşallah 1 2 güne çatlar tutarCnm bende kullandım bu ay. Çarşamba bitti. Dr perş günü çatlatma iğnemi yaptı. Bu yöntemle hamile kalan birçok kişi var . Benım suan iğneden sonraki 5. Günüm
Benım 8 yumurt olustu 4 ü çatlicak boyuta geldi. Dr catlatma taraftarı degldi ama ben aklımda kalsın istemedim . Acaba catlicakmı fln diye.İnşallah tutmuştur canım ben iğne istemedim bu ay böyle deneyelim dedim doktorda bana bıraktı solda 2 tane 20mm olmuş zaten inşallah 1 2 güne çatlar tutar
En iyisini yaptın kiste dönüşebilirdi sonraBenım 8 yumurt olustu 4 ü çatlicak boyuta geldi. Dr catlatma taraftarı degldi ama ben aklımda kalsın istemedim . Acaba catlicakmı fln diye.
2taneyle tutarmi benimkiBenım 8 yumurt olustu 4 ü çatlicak boyuta geldi. Dr catlatma taraftarı degldi ama ben aklımda kalsın istemedim . Acaba catlicakmı fln diye.
Catlamazsa kiste mi dönüşürEn iyisini yaptın kiste dönüşebilirdi sonra
Canım 1 taneyle hamile kalan var yeterki yumurtalar sağlıklı olsun. Evet çatlamaz ise kiste dönüşebiliyor2taneyle tutarmi benimki![]()
Biraz üstün körü muayne etmiş sanırım. Bilgilendirmesi gerekirdi. Boyut / yumurta sayısı vs.Bende gecen hafta klomen kulladım kontrol için doktora gittim pek konuşmadı yumurtaların iyi dedi gün aşırı ilişki dedi o kadar.
Evet canım sonra veriyorlar eline doğum kontrol hapını yok etmek için. Ama emin olmamakla beraber pcos olanlara doğum kontrol hapı verilmiyormuş riskliymiş sanırım çok şey okudum hep bir şeyler duyuyorum bitmiyor sorunlar.Catlamazsa kiste mi dönüşürzaten pkoluyum
Aynen ondan korktuğum için yaptırdım. Dr coğul gebelik olabilir dediği için yapma taraftarı olmamıstı, daha doğrusu 4 cocuk olma sansı var emin misin diye sordu.En iyisini yaptın kiste dönüşebilirdi sonra
Sordum bide yumurtalarım gelişti mi falan diye. Henüz çatlamamış dedi sadeceBiraz üstün körü muayne etmiş sanırım. Bilgilendirmesi gerekirdi. Boyut / yumurta sayısı vs.
Bence dr değiştirin. Sonucta ilaç kullanıyoruz ve ne olup bittiğini öğrenmemiz gerekir.Sordum yumurtalarım gelişti mi diye. Henüz çatlamamış dedi o kadar
Eminsin emin 4 tane olmaz belki 2 de kalırAynen ondan korktuğum için yaptırdım. Dr coğul gebelik olabilir dediği için yapma taraftarı olmamıstı, daha doğrusu 4 cocuk olma sansı var emin misin diye sordu.
Ben . Ilk denemede çok sükür tuttu. Klomenden sonra catlatma iğnesi vurduldum. Yalnız igne vurulmadan 12 saat once ki iliskiden hamile kaldi. Igneyi vuruldum eşimle bir araya gelemedik . O ay hiç umudum yoktu açıkcası . Nasipte varsa oluyor. InşAlalh sizin de tutar.Pkoluyum klomene baslatti doktorum perşembe günü bitti bugün kontorolum vardı bakti sol overde 2tane 20mm yumurta gelişmiş gün aşırı ilişki dedi tutma ihtimali varmıdır bu şekilde hamile kalan mi
Kesinlikle. 4 yumurtam olmus sonucta es geçmek olmazdıEminsin emin 4 tane olmaz belki 2 de kalırŞans faktörün artsın da negatiften iyidir
![]()
Spermler 72 saat canlı kalıyorlarBen . Ilk denemede çok sükür tuttu. Klomenden sonra catlatma iğnesi vurduldum. Yalnız igne vurulmadan 12 saat once ki iliskiden hamile kaldi. Igneyi vuruldum eşimle bir araya gelemedik . O ay hiç umudum yoktu açıkcası . Nasipte varsa oluyor. InşAlalh sizin de tutar.
Benim de iki taneydi biri tuttu.2taneyle tutarmi benimki![]()