• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomenden sonra yıne husran

osenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
120
1
96
İzmir
bu ay klomen artı catlatma ıgnesı kullanmıstım ılk denememdı henuz adet olmadım aet gunum gectı test yaptırdım negatıf ınsallah bır daha kı ay yalnız bırsey sormak ıstıyorum kızlar sag kasıgımda sureklı sancı var kıst mı yaptı acaba yumurtalar catlamadı mı ??

bu ay klomen artı catlatma ıgnesı kullanmıstım ılk denememdı henuz adet olmadım aet gunum gectı test yaptırdım negatıf ınsallah bır daha kı ay yalnız bırsey sormak ıstıyorum kızlar sag kasıgımda sureklı sancı var kıst mı yaptı acaba yumurtalar catlamadı mı ??

olabilir canım ama doktoruna sorsan daha iyi oluropuyorumnanaktan

benddede aynısı olmuştu muayenede kist falan gzükmedi
rahat ol canım benim

komene kaç ay devam etmek lazım benım ılk denememdı genelde ılk denemede olmuyor dıyorlar ama bılmıyorum

Back