- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi Kardelen060492
Kızlar merhaba adet döngğm 32-33gündür. Geçen 4ay klomen femera ve çatlatma iğnes oldum ama hamile kalamadım. Doktorumu değiştirdim o da bana bu ay sadece folik asit kullan başka ilaç kullanma dedi. Bende sadece folic asit içtim. 21.günü kanda progestron değerime baktırdım 0.53tü. Çatlamamıştı yumurtam. Ertesi gün ovülasyon testi yaptım 26.güne kadar ve 5gün hep pik çıktı. Dedim bi lh vereyim lh değerim 23,5 çıktı. Baya yüksek neden böyle oldu falan derken ertesi gün ovü testi yaptım bi baktım silik çıktı. Ama 28.günü sağ kasığımda olan değişik bi batma 1haftadır hala geçmediği için doktora gittim. Çatladı mı çatlamadı mo diye. Doktorda bana geçen aylarda kullandığın klomen kist yapmış desi 32mm olmuş dedi. Kendiliğinden adetle sökülür dedi. Ama normal de adetim ayın 10daydı. Fakat doktora gittiğimin ertesi günü yani 29.günümde sabah benden koyu kahverengi hatta siyaha yakın akıntı geldi kasık ağrım devam ediyordu. Ginün ilerleyen saatlerinde pıhtıya döndü akşm bi baktım bildiğin kanamam simsiyah petrol gibi. Ve hala devam ediyor bugün kanamanın 3.günü. Ve rengide hala siyah pıhtılı katı bi şekilde. Sizce patlamış mıdır tehlikeli bu durum var mı doktora gitmelimiyim
? Lütfen yardım