klomenden sonra kasık ağrısı

papatyaaaa

şükürler olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
298
3
ben klomen kullandığımdan beri yaklaşık 10 gündür kasıklarım özelliklede yumurta oluşan ve çatlayan kasığımın ağrısını hissediyorum bu normalmi?????

bu guzel bısey yanı yumurtaların calısıyo demek.ama muaynelerını gecıktırme cunku klomenın kıst yapma olasılıgı var.gecmıs olsun canım.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
ben çatlatma iğnemi oldum yumurtam çatlayalı 10 gün oluyo ama hala ağrıyor

selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? :KK43: Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum :KK43:

Merhaba ben de klomen kullandım 1 hafta önce de hsg filmi çektirdin 2 gün önce doktor kontrolum vardı yumurtalar büyümüş 6.5 civarin da 3 gün sonra tekrar gel dedi bakalım bugün kasıklarıma inanılmaz bir ağrı saplandı doktora ilk gittigim de yumurtalıkların yavas çalışıyor demişti bekliyorum hayiisi

Merhaba , adetinin 3. Günü klomen kullanmaya başladım günde 2 defa sabah aksam.
5. Gün hap.bitti 6. Gün kontrole gittiğimde Kayseri prof. Dr. Gökalp öner klomen karşı direnç oluşturmuş yumurtalıkların yumurtan büyümemiş dedi.
Direk iğne başlayalım dedi 5 gün kullan o iğneyi gel ama şansın düşük yüzde 5 icin uğraşıyorsun dedi birde psikolojik beni mahfetti dalga geçer gibi bu kadar üzülüyorsan acayim karnını tuo bebek koyayım o da yüzde 35 tutar dedi . Asla önermiyorum ticaret olarak bakıyor bu özel duruma.
Bizi mahfetti ordan çıkıp normal kadın doğum doktoruna gittim süreçten bahsettim kontrolde adetin 8. Günü 10mm 2 tane sağ yumurtalığımd var dedi. Takibe alıcaz 11. Günü gel dedi.
Ben anlam.veremiyorum adam akıllı doktor bulamıyorum bu kadın doğum doktoru da ilaçtan yana değil hiç bir şey kullanmayacaksın ignel3ri önermiyorum dedi sadece ınfolic combi ye devam et gebe kalana kadar dedi. Lütfen bir akıl verin bana

Allah yardım etsin çok zor benim son kontrolüm de yumurtan büyümüş yumurtlaman hafta sonu olmuş iliskiye girdin mi dedi evet dedim şimdi bekleyeceğiz adet olursan 17 gün gel dedi 1 hafta var adetime hiçbir belirti yok sadece ara ara alt karnıma kramp gibi belli belirsiz ağrı giriyor hayırlısı bakalım

merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok

X