klomen

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
28
klomen daha önce bu hapı kullanan var mı ovulasyon olusturucuymus ise yarıyor mu acaba bana yumurtlamama teşhisi kondu ve doktorum bu hapı vèrdi

amin inşallah yorumunuz için teşekkür ederim bide ilaç hiç mi ise yaramadı
Aslında yaramadı diyemem ..ılk kullandığımda gebelik oluştu bende ama kimyasal gebelik . kaybettim düşük oldu. 2 . kullanısim da negatif fayda etmedi . Ama yumurtlama ya başladım bu ilaçtan snra . kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum.

Kizlar bu ay ikinci klomen icicisim ilk ay uc gun gecikti regl bu ay bir aksam unuttum icmeyi birde sabah aksam icmeyi diger gun devam ettim sabahtan en son regl tarihim 18 kasim hala bir sey yok boyle bir sey yasayan var mi acaba ne yapmam lazim

Kizlar mrb klomen kullanmak istiyorum 9 ay once kurtaj oldum adetim hep duzenliydi ama simdi 2 ayda bir tarlusalla adet oluyorum dokror hormon testi yapti hersey normal dedi gonderdi ben yumurtladigimdan bile supheliyim ovulasyon testi aldim oda gunlerdir silik cikiyor yani negatif siz doktorunuzla ne gorustunuzde bu ilaci verdi

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay klomen kullandım ve kimyasal gebelik oluştu. Nedrnse klomen kullanicilarin kimyasal gebeliği oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…