• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen

GAYECAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
13
0
36
Bilecik
merhaba kızlar cuma gunu dk gıttım bendede esımde bır problem yok zaten daha 3 aydır bebek ıstıyoruz herseyın yolunda oldugunu merak edılecek bısı olmadıgını soledıler yanlız doktor bana klomen dıye bır ılaç verdı aranızda bu ılacla hamıla kalan yada kulanan varmı.sızce bır sorun yoksa ben bu ılacı ıçmesem bılmıyorum

canım sana verdiği ilaç yumurtlama ilacı.Benimde olmuyo eşimde de bende de problem yok.14 aylık da evliyim.Bana da verdi kullanıyorum şuan ve cuma doktora gidicem.yumurtlama takibine başlancak.

bu ilaç için olumsuz bısı duymadım bıttıkten sonra kontrole gel dedı bakalım gıdıcez inş sorunsu bır sekılde olur artık

ben klomen kullandığım 2 . ayda hamile kaldım. şu an 5 aylık hamileyim allah sizlerede nasip etsin.
ilk kullanışta sonuç vermedi. 2. ayda sabah akşam aldım.

ben klomen hapı kullandım adetin 5.günü kullanmaya başladım 5 gün günde 2 defa içtim yumurtalarımı çok güzel geliştirdi...bakalım 10 gün sonra tahlil yapacağım...

Back