• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

Merhaba. Gecen ay kullandım. Adetin 20-ci gununde çatlamışdı. Bazen gec etki ede biliyor
Kızlar merhaba morallerım sıfı bugün yumurtam 16 mm ama doktor yeterlı degıl dedı sadece ılıskı gunu verdı hamıle kalanılırsın adet olursan yenıden gel dedı ve moralım sıfır napcam bılmıuorum ızele gıtsem cstatma verırlermı 16 mm neden yeterlı degıl dedı anlamıuorum dongumun 14 gunundeyım sankı basından attı benı

Kızlar merhaba morallerım sıfı bugün yumurtam 16 mm ama doktor yeterlı degıl dedı sadece ılıskı gunu verdı hamıle kalanılırsın adet olursan yenıden gel dedı ve moralım sıfır napcam bılmıuorum ızele gıtsem cstatma verırlermı 16 mm neden yeterlı degıl dedı anlamıuorum dongumun 14 gunundeyım sankı basından attı benı

Merhaba
Yumurta 18 mm ve üzeri boyutlarda çatlıyor
Özele gidersen onlar da boyuta bakacaklar
Uygun değilse iğne vermezler maalesef ama içinde kalacaksa git canım

Merhaba
Yumurta 18 mm ve üzeri boyutlarda çatlıyor
Özele gidersen onlar da boyuta bakacaklar
Uygun değilse iğne vermezler maalesef ama içinde kalacaksa git canım
Doktormcok canımı sıktı yeterlı degıl falan dıyo ama gunde berıyo ılıskı ıcın burda cstlatma ıgnesı yokmus zaten 1 yıldır deporlarda yok dıyolsr

Doktormcok canımı sıktı yeterlı degıl falan dıyo ama gunde berıyo ılıskı ıcın burda cstlatma ıgnesı yokmus zaten 1 yıldır deporlarda yok dıyolsr

Daha önceden de konuşmuştuk maalesef ilaç içilmesine rağmen yumurta büyümeyebiliyor
Benim de başıma gelmişti
Belki sonradan büyür çatlar diye verdi herhalde ilişki günlerini
Sen yine de umudunu kaybetme canım
Dediği günlere uy
Havuç yemek de çatlamaya yardımcı oluyor
Çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle verdiyse evet çok zor bulunuyor
Tanıdık eczacınız varsa o sorgulatabilir diğer eczacılara ya da yaşadığın şehirde işlek olmayan bölgelerde olabilir
Oradaki eczaneleri arayıp sorabilirsin

Daha önceden de konuşmuştuk maalesef ilaç içilmesine rağmen yumurta büyümeyebiliyor
Benim de başıma gelmişti
Dediği günlere uy
Tanıdık eczacınız varsa o sorgulatabilir diğer eczacılara ya da yaşadığın şehirde işlek olmayan bölgelerde olabilir
Vermedıde alıp kendım buracaktım olsaydı ole moralım bozuduk

Kızlar merhaba klomen sonrası adetımı beklıyorum 24 kasımda 16 mm yunurtam bardı doktor 28 kasımda baslad sekılde ılıskı takvımı vermıstı 27 28 kasım yumurtam pık olmustu 28 yada 29 ındsa cstladıgını dusunuyorum sılıklestı ve catladıgını dusundugum gece ılıskıde bıle olacak sekılde asırı sancım oldu patlayacakyım bugun bat gunum ve dpo 13 klomen adet gecıktırıyormu normalde temmuzdan berı gecıkmez hatta once olurdum kasıklarım ve belım hafıf agrıyo goguslerım dolgun mıdem bulanıyo sureklı ama hamıle oldugum umudu ıcımde yok korkuyorumda acıkcası bu ay regl olursam hsg cekılcem gecen hafta bugun doktor komteolunde rahımde 8 mm kalınlıktaydı hersey normal dedı kıst vs yoktu yunurtlamadan 5 gun sonra gıtmıstım klomen kullanan herkesın yorumunu beklıyorum

Kızlar kımse yokmu
Benim de başıma gelmişti
Dediği günlere uy
kızlae kımse yokmu

Kızlar merhaba klomen sonrası adetımı beklıyorum 24 kasımda 16 mm yunurtam bardı doktor 28 kasımda baslad sekılde ılıskı takvımı vermıstı 27 28 kasım yumurtam pık olmustu 28 yada 29 ındsa cstladıgını dusunuyorum sılıklestı ve catladıgını dusundugum gece ılıskıde bıle olacak sekılde asırı sancım oldu patlayacakyım bugun bat gunum ve dpo 13 klomen adet gecıktırıyormu normalde temmuzdan berı gecıkmez hatta once olurdum kasıklarım ve belım hafıf agrıyo goguslerım dolgun mıdem bulanıyo sureklı ama hamıle oldugum umudu ıcımde yok korkuyorumda acıkcası bu ay regl olursam hsg cekılcem gecen hafta bugun doktor komteolunde rahımde 8 mm kalınlıktaydı hersey normal dedı kıst vs yoktu yunurtlamadan 5 gun sonra gıtmıstım klomen kullanan herkesın yorumunu beklıyorum

Merhaba
28- 29 Kasım’da yumurta çatladıysa beklenen regli gününüz yarın ya da cumartesi oluyor, 1- 2 gün de oynayabilir tabii
Hiç test yaptınız mı
Regl olmazsanız hafta sonu test yapabilirsiniz

Merhaba
28- 29 Kasım’da yumurta çatladıysa beklenen regli gününüz yarın ya da cumartesi oluyor, 1- 2 gün de oynayabilir tabii
Hiç test yaptınız mı
Regl olmazsanız hafta sonu test yapabilirsiniz
Bugun dpo 14 olucak beklenen reglm normalde 11 kasımdı 11 aralıktı henuz olmadım ıstr

Bugun dpo 14 olucak beklenen reglm normalde 11 kasımdı 11 aralıktı henuz olmadım ıstr

Genelde çatlamadan 14 gün sonra regli olunuyor
12- 16 gün deniliyor fakat çoğunluk 14 gün sonra oluyor
İlaç kullandığınız ay reglinizi bu şekilde hesaplamanız gerekiyor, doktorlar da öyle yapıyor
Sizin de söylediğiniz çatlama günlerine göre cuma cumartesi oluyor

Genelde çatlamadan 14 gün sonra regli olunuyor
12- 16 gün deniliyor fakat çoğunluk 14 gün sonra oluyor
İlaç kullandığınız ay reglinizi bu şekilde hesaplamanız gerekiyor, doktorlar da öyle yapıyor
Sizin de söylediğiniz çatlama günlerine göre cuma cumartesi oluyor
Sız klomenle hamıle kaldınız dıye hatırlıyorum belırtılerınız vs varmıduı

Sız klomenle hamıle kaldınız dıye hatırlıyorum belırtılerınız vs varmıduı

Ben 2 ay Klomen, 3 ay Femara kullandım
Femara kullandığım ay hamile kaldım
Klomen bende 1 ay işe yaramadı, yumurtam büyümedi o yüzden Femara’ya geçtik
Belirti olarak kasık, karın ağrıları vardı ama regli ağrısı gibiydi
Diğer aylardan farklı olarak mide yanması yaşadım

Ben 2 ay Klomen, 3 ay Femara kullandım
Femara kullandığım ay hamile kaldım
Klomen bende 1 ay işe yaramadı, yumurtam büyümedi o yüzden Femara’ya geçtik
Belirti olarak kasık, karın ağrıları vardı ama regli ağrısı gibiydi
Diğer aylardan farklı olarak mide yanması yaşadım
Iste canım bendede farklı mıdem sısıyor ıkı gun oncede mıde suyum geldı yandı mıdem bu da benı suphelendırdı

Ben de öğrendiğim ay negatif görmemek için hiç idrar testi yapmadım
Çatlamadan 14 gün sonra direkt kan verdim, çıktı
İnşallah senin de çıkacaktır 🙏🏼
Indallah Canımı okadar ıstıyorumkı hsg ye gıdıcem yoksa allahım bana bır muvıze versın cok ıhtıyacım var bu arads ılk kez aylar sonrakesın pık ve catlama gordum ben dıger tsstlerım kotuymus ben yanlısı yapmısım heo ama bu ay ılk kez gordum

Bu arada bazen sut beyZı bazen sarı kremsı kokusuz akıntılarım var regl olcagım zamanda gelıyolar ayırtta edemıyorjm

Indallah Canımı okadar ıstıyorumkı hsg ye gıdıcem yoksa allahım bana bır muvıze versın cok ıhtıyacım var bu arads ılk kez aylar sonrakesın pık ve catlama gordum ben dıger tsstlerım kotuymus ben yanlısı yapmısım heo ama bu ay ılk kez gordum

Tutmuştur inşallah 🙏🏼
Bizi de haberdar et canım bir gelişme olursa
Allah gönlüne göre versin

Back
X