Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ilaç kullanma süreci nasıl kızlar ilkinde etkisini gösterme ihtimali yüksek mi düşük mü reglimin 5.günü kullanmaya başlayacağım İnşallah güzel sonuçlar alırım
Klomen ilaç kullanma süreci nasıl kızlar ilkinde etkisini gösterme ihtimali yüksek mi düşük mü reglimin 5.günü kullanmaya başlayacağım İnşallah güzel sonuçlar alırım
inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende ilaç tedavisine başlayacağım klomen veya femara dedi doktor, regli olmayı bekliyorum süreç nasıl olur merak ediyorum
Yok canım klomen kullandım ilkinde klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde olduydu şimdi ki sadece klomen çatlama ignesi istedim olmazsa 2 ay sonra aşılama olucam inşallah isteyen herkese dek düz versin rabbim
Yok canım klomen kullandım ilkinde klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde olduydu şimdi ki sadece klomen çatlama ignesi istedim olmazsa 2 ay sonra aşılama olucam inşallah isteyen herkese dek düz versin rabbim