• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Usernamee0B0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
4
2
1
Klomen ilaç kullanma süreci nasıl kızlar ilkinde etkisini gösterme ihtimali yüksek mi düşük mü reglimin 5.günü kullanmaya başlayacağım İnşallah güzel sonuçlar alırım🥰

Klomen ilaç kullanma süreci nasıl kızlar ilkinde etkisini gösterme ihtimali yüksek mi düşük mü reglimin 5.günü kullanmaya başlayacağım İnşallah güzel sonuçlar alırım🥰
inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende ilaç tedavisine başlayacağım klomen veya femara dedi doktor, regli olmayı bekliyorum süreç nasıl olur merak ediyorum

Ben 2. Tedaviye başladım dün bitti hapım cumartesi kontrole çağırdı inşallah hepimize dek düz verir Rabbim aratmasın inşallah
Ben 2. Tedaviye başladım dün bitti hapım cumartesi kontrole çağırdı inşallah hepimize dek düz verir Rabbim aratmasın inşallah
Size femara mı başlandı hayırlısıyla sonuç alırsınız inşallah

Size femara mı başlandı hayırlısıyla sonuç alırsınız inşallah
Yok canım klomen kullandım ilkinde klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde olduydu şimdi ki sadece klomen çatlama ignesi istedim olmazsa 2 ay sonra aşılama olucam inşallah isteyen herkese dek düz versin rabbim

Back