R Rozalinnda Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 1.450 Emoji Skoru 650 Puanlar 43 21 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #1 Kızlar Klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalabilen varmı ?
H hiladies Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 20 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 27 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #2 Darmiyan .!.: Kızlar Klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalabilen varmı ? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum fakat kimse cevap vermemiş henüz
Darmiyan .!.: Kızlar Klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalabilen varmı ? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum fakat kimse cevap vermemiş henüz
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 4.001 Emoji Skoru 7.161 Puanlar 158 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #3 Var tabiki hep okuyorum forumda böyle şeyler
N nisanurs98 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 2.503 Emoji Skoru 632 Puanlar 43 Yaş 28 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #4 Bende hafif pco var ben kalamadim 3 defa denendi aşılama yaptırdım sonra gene olmadı
H hiladies Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 20 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 27 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #5 nisanursular .!.: Bende hafif pco var ben kalamadim 3 defa denendi aşılama yaptırdım sonra gene olmadı Genişletmek için tıkla... Kimsede de bir şeye yaramıyor sanırım hep işe yaramadı diyenler görüyorum, ben de kullanıyorum ama boşuna gibi hissediyorum
nisanursular .!.: Bende hafif pco var ben kalamadim 3 defa denendi aşılama yaptırdım sonra gene olmadı Genişletmek için tıkla... Kimsede de bir şeye yaramıyor sanırım hep işe yaramadı diyenler görüyorum, ben de kullanıyorum ama boşuna gibi hissediyorum
N nisanurs98 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 2.503 Emoji Skoru 632 Puanlar 43 Yaş 28 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #6 hiladies .!.: Kimsede de bir şeye yaramıyor sanırım hep işe yaramadı diyenler görüyorum, ben de kullanıyorum ama boşuna gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ümitsizlige kapılma her vücut bir değil , herkesin problemi farklı ve klomen ile hamile kalanlar da mevcut
hiladies .!.: Kimsede de bir şeye yaramıyor sanırım hep işe yaramadı diyenler görüyorum, ben de kullanıyorum ama boşuna gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ümitsizlige kapılma her vücut bir değil , herkesin problemi farklı ve klomen ile hamile kalanlar da mevcut
H hiladies Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 20 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 27 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #7 nisanursular .!.: Ümitsizlige kapılma her vücut bir değil , herkesin problemi farklı ve klomen ile hamile kalanlar da mevcut Genişletmek için tıkla... İnşallah sen de istediğine tez zamanda kavuşursun
nisanursular .!.: Ümitsizlige kapılma her vücut bir değil , herkesin problemi farklı ve klomen ile hamile kalanlar da mevcut Genişletmek için tıkla... İnşallah sen de istediğine tez zamanda kavuşursun
N nisanurs98 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 2.503 Emoji Skoru 632 Puanlar 43 Yaş 28 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozalinnda #8 hiladies .!.: İnşallah sen de istediğine tez zamanda kavuşursun Genişletmek için tıkla... Aminnn inşallah herkesin gönlüne göre versin allah
hiladies .!.: İnşallah sen de istediğine tez zamanda kavuşursun Genişletmek için tıkla... Aminnn inşallah herkesin gönlüne göre versin allah