Klomen

Suzi96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
32
8
28
Kızlar merhaba 2 senelik evliyim pcos var bende ve bebek istiyorum doktorlar hep adet düzenleyici verdiler ama düzene girmedi. Yaşadıgım şehirden farklı bi şehirde başka bi doktora gittim bebek istiyosan çocuk tedavisine başlayacağız adetini düzene sokmakla vakit kaybetmeyelim dedi klomen kullanmamı söyledi adetimin 5.günü ama süreç nasıl oluyor nasıl devam ediyor sormayı unuttum o baya biseyler anlattı ama ilk defa klomen kullanıcam yardımcı olur musunuz?

Bende de aynı sorun var ilk tedaviye başlamadan 3 ay sadcee folikasit kullandım sonra tedaviye başladım ve en başta klomenle başlıyorlar tedaviye Allah şifa versin

Bende de aynı problem vardı pazar günü klomene başladım cuma günü kontrolüm var polikistik over hastalarının Yumurtalık rezervi baya oluyor sebeple çok yumurtalama oluyor Klomen 3 ay
Deneniyormuş klomenle çatlama yaşayan da var sonrasında doktorun çatlama iğnesi vurması da gerekebiliyormuş

Ayni durumdayız canım bende üçüncü klomene başlatti doktorm çünkü yumurta olusmadi ilk defa bu surecteyim bakalım hayırlısı olsn hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…