Merhaba canım bende şubat ayında klomen ve duphaston kullandım ilk defa hicbir sorunum yoktu ama ben kafama çok takıyordum 6 7 aydır korkmuyordum ama olmamıştı doktor da çok stres yaptığımı söyledi yumurta rezervim azalmaya başlamış olduğu için hemde ben çok stres yaptığım icin süreci kuşatalım dedi ve klomen verdi.neticede ise yaradı hamile kaldim ama betam çok düşüktü artmasını bekledik keseyi gormek için ama bu arada benim lekelenmelerim oldu doktorum telaş etme lekelenme yerleşme kanaması da olabilir dedi bir hafta daha bekledim ama sonuç hüsran gidince keseyi göremedim betam ve progestronm düşmüştu
Doktor düşük yaptığımi söyledi kürtaj falan olmadım çok küçük olduğu için benim ki kötü sonuçlandı ama bence ise yarıyor yalnız doktor illa kontrole çağırıyor hap bittikten sonra 13.14. Günlerde yumurtanın boyutunu kontrol ediyor bana catlama ignesi yapmadı çünkü gittiğimde çatladı çatlamak üzere iki 3 günü degerlendir dedi
.umarım sende de ise yarar ve sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.bana korunmakta gerek olmadığını söyledi bende nişanı akışına bırakıyorum adet görmediğim için henüz ilaç kullanadim bu ay umarım benim de kendiliğinden oluverir bazen ikinci agda bile etkisi oluyor deniliyor hayırlısı inşallah...