• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

Tasmelek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
93
64
18
30
Merhaba arkadaşlar ben adetimin 4ncu günü klomene başladım perşembe bitti yani dün bugün dr kontrole çağırdı sol da 4mm. Sağda 6mm.yumurtan var dedi pazartesi tekrar kontrole çağırdı acaba o güne kadar yumurtalar buyur mu bana yardımcı olabilir misiniz birde bu durumda olmus olanınız var mı

Merhaba arkadaşlar ben adetimin 4ncu günü klomene başladım perşembe bitti yani dün bugün dr kontrole çağırdı sol da 4mm. Sağda 6mm.yumurtan var dedi pazartesi tekrar kontrole çağırdı acaba o güne kadar yumurtalar buyur mu bana yardımcı olabilir misiniz birde bu durumda olmus olanınız var mı
Meraba bende geçen ay klomen kullandım ilaç bittikten 3 gün sonra gittim yumurtalıklarım büyümemisti doktorum 2 gün sonra tekrar çağırdı,gittiğimde tekrar büyüyen yumurtan yok dedi bu ay adet olmam için hap verdi ve ilacmin dozunu arttırdı

Merhaba selamunaleykum🤲
Ben geçen hafta salı günü ovitrelle çatlama iğnesi vurundum bugün 8 gün oldu gebelik testi yaptım negatif cıktı 😔acaba daha erken mı adet tarihim 22 nde olmam gerekiyor normalde haftaya pazartesiye denk geliyor acaba erken mı daha nolur cevap verin

Merhaba bende geçen ay ilk kez günde bir tane klomen kullandım 3 gün sonra gittim gelişen yumurta yoktu bir hafta sonra gittim yine olmadı malesef. Adetimi bekliyorum şuan adet söktürücü kullandım bu ay doz’u ikiye çıkardı bakalım.

Bana klomen başladı gün de 2 tane kullandım sabah akşam 5 gün sonra ilaç bitti kontrole çağırdı sadece sağ yumurtam 7 mm büyümüştü 3 gün sonra tekrar gittiğim de 16 mm olmuştu normal bir kadının hamile kalma seviyesine ulaşmış sayiliyormuş iğne vurdurdum iste bugün 8 gün oldu adet tarihim 22 nde gebelik testi yaptım ama hiç birşey yoktu acaba erken mı ondan mı bilemiyorum allah yardım etsin

Back
X