Klomen

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları yine bi soru ile geldim bu ay da klomen kullandım ben bitti 1 tanecik yumurtam geçte olsa büyüdü çatladı aslında bu ay pek fazla değerlendiremedik ama allahtan ümit kesilmez ya biliyorum çok erken ama kasık sancım çok var birde kuyruk sokumum da dün ağrı olmuştu korkmalı mıyım kötü birşeymidir

Mrb kac mm olmuştu yumurtanız Bnde kullandım klomen persembe kontrole gitcem pazartsi 13.4 cikti igne verdi mi size sonrasında

Mrb kac mm olmuştu yumurtanız Bnde kullandım klomen persembe kontrole gitcem pazartsi 13.4 cikti igne verdi mi size sonrasında
Yok benm bu ay kendisi çatlatı kaç mm olduğunu söylemedi ama güzel gelişmiş dedi bakalım adeti bekliyorum pek ümitli değilim bu ay iyi değerlendiremedik ama allahtan Ümit kesilmez

Yok benm bu ay kendisi çatlatı kaç mm olduğunu söylemedi ama güzel gelişmiş dedi bakalım adeti bekliyorum pek ümitli değilim bu ay iyi değerlendiremedik ama allahtan Ümit kesilmez
Ben bugün tekrar gittim güzel gelişmiş dedi ama iğne vermedi catlar dedi pazrtasi tekrar gitcem bakacak catlamis mi diye

Eklentiler

• IMG-20201224-WA0007.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 33
Ben bugün tekrar gittim güzel gelişmiş dedi ama iğne vermedi catlar dedi pazrtasi tekrar gitcem bakacak catlamis mi diye
Güzel geliştiysee çatlarr inşalllahh benm de bu ay geç çatladı yumurtam tam emin değiliz ama 18.19. Veya 20 . Günde çatlamış olabilir sanırım adetim gecikicek normalde 2 gün var ama kadık ağrısından başka belirtim yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…