Klomen

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Klomen kullananlar günde kaç tane kullanıyorsunuz ? Herkes 2tane’den başlıyor fark ettimde coğuda sonuç alıyor. Ben 1 taneyle başladım doktorum böyle başlıyoruz dedi ve hiç büyümedi yumurtalar o yüzden merak ettim

Canım bende 2 adet le başladım yani ilk ay direk 5 g0n 2 şer tane kullandım. Ve 12. Gün 2 tane 14 cam ve 17 cm iki yumurtam oldu ve iğnesiz çatladılar. Şu an adetime 7 gün var çok merak la bekliyorum her ihtimale hazırım. Ama sanki adet sancısı gibi arada keskin ağrılar saplanıyor anlamadım sebebini

Allahım gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı olsun. Ben bu ay sonuç alamadım yumurtalarda gelecek ay 2 tane kullanıcam bakalım inşallah

Allahım gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı olsun. Ben bu ay sonuç alamadım yumurtalarda gelecek ay 2 tane kullanıcam bakalım inşallah
Bende bu ay kullandım canım sabah akşam 1 er tane 5 gün dr a gittim bana dedikti sol tarafında yumurtalık oluşmuş şuan için ikinci defa kıllanmadım bakalım birde folik asit verdi d vitaminiyle beraber devam ediyorum şimdilik bi sorun yok ama derman Allah’tan

Günde iki tane kullananların coğu iyi sonuç alıyor. Bana bitane verdi bişeye yaramadı

Valla canım hatta gelme dedi şaştım bende sol tarafta oluşmuş dedi birde o nasıl oluyor anlamadım hiç
İnşallah gelecek ay hayırlısıyla büyür yumurtalar bu aydan çok umutluydum catlatma iğnesi filan yapar diye ayarlamıştım kendimi büyümemişler hepsi daha çok küçük dediğinde üzüldüm baya.. gelecek ay inşallah ne diyelim hayırlısı. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bana da 1 tane ile başlatti su an beklemedeyim bir dahaki ay iki ye çıkaracak günde

Benim adetim 7 gün sürüyor bana doktor 5 inde baslıyacaksın dedi ama adetin son günü başlanılmıyor mu klomene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…