Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur evet benim hiç ağrım olmadan 2 tane yumurtam oluştu bide günde 4 tane klomen kullanıyodum :)Ağrı olmasada yumurtam olur demi![]()
Bana doktor 5 gün kullan dedi yan etki yaptı 4 gün zor kullandım ona rağmen çok güzel yumurtaların olmuş iğne vuralım hemen dedi :) fayda gösterir Yani umudunu yitirme:)Klomen ilk kutuda fayda gösterir demiyumurtalıklarım yavaş çalışıyor düzene sokarmı ki
Merhaba ben de klomen kullanıyorum yarın son günüm ve günde 4 tane kullanıyorum sizin de 4. Gün beyaz sulu ve kremsi akıntınız oldumu?Olur evet benim hiç ağrım olmadan 2 tane yumurtam oluştu bide günde 4 tane klomen kullanıyodum :)
Merhaba canım seninle daha önce konuşmuştuk :) evet benimde aynen öyle akıntım oldu hala daha oluyoMerhaba ben de klomen kullanıyorum yarın son günüm ve günde 4 tane kullanıyorum sizin de 4. Gün beyaz sulu ve kremsi akıntınız oldumu?
Ya aslında hatırlıyorum konuştuk ama belki de yanlış hatırlıyorum diye söyleyememiştimMerhaba canım seninle daha önce konuşmuştuk :) evet benimde aynen öyle akıntım oldu hala daha oluyo
Valla bilmiyorum canım çatladı mı çatlamadı mı iğne vurunduktan sonra gitmedim doktoraYa aslında hatırlıyorum konuştuk ama belki de yanlış hatırlıyorum diye söyleyememiştimpeki akıntıdan ne zaman sonra çatlamıştı yumurta ya çok soruyorum çünkü eşim şehir dışında Dr gel dediği gün gelecek de
tamam canım çok saol ☺ peki kaç gün sonra yumurtlama olur acabaZannetmiyorum ya ağrı olması şart değil :)
Ben kullanmaya başladıktan 10 gün sonra doktora gittim yumurtam olmuştu yani klomen kullanması bittikten sonra yaklaşık 5 günde falan oluyo canım :)tamam canım çok saol ☺ peki kaç gün sonra yumurtlama olur acaba
canım peki faydasını görüp hamile kalabildin miBen kullanmaya başladıktan 10 gün sonra doktora gittim yumurtam olmuştu yani klomen kullanması bittikten sonra yaklaşık 5 günde falan oluyo canım :)
Sonucu hala bekliyormusun yoksa gebelik gerçekleşmiş mi öğrenebildin miValla bilmiyorum canım çatladı mı çatlamadı mı iğne vurunduktan sonra gitmedim doktora
canım peki faydasını görüp hamile kalabildin mi
Bekliyorum hala erken diye test yapmadım :)Sonucu hala bekliyormusun yoksa gebelik gerçekleşmiş mi öğrenebildin mi![]()
ilk defamı kullandın yada bu kaçıncı kutunBekliyorum hala erken diye test yapmadım :)
Ay hadi İnşallah yaa ümit olursun bizlereBekliyorum hala erken diye test yapmadım :)