• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Merhaba arkadaşlar 🙂 klomen hakkında pek bir bilgim yok . Klomen kullanırken pek kasık ağrısı hissetmedim bu yumurtam oluşmadığı anlamınamı geliyor yoksa ağrı olmaması normalmi

Normal canım benimde olmamıştı kasık ağrım çatlatma iğnesinden sonra çok olmaya başladı :)

Klomen ilk kutuda fayda gösterir demi ☺️ yumurtalıklarım yavaş çalışıyor düzene sokarmı ki

Ben geçen ekimde 1 kutu kullandım kasık ağrısından kıvrandım ve doktor gel demediği gibi takip falanda etmedi

Bu ay tekrar başladım ağrı falan yapmayınca faydamı göstermedi dedim 🙂

Olur evet benim hiç ağrım olmadan 2 tane yumurtam oluştu bide günde 4 tane klomen kullanıyodum :)
Merhaba ben de klomen kullanıyorum yarın son günüm ve günde 4 tane kullanıyorum sizin de 4. Gün beyaz sulu ve kremsi akıntınız oldumu?

Merhaba canım seninle daha önce konuşmuştuk :) evet benimde aynen öyle akıntım oldu hala daha oluyo
Ya aslında hatırlıyorum konuştuk ama belki de yanlış hatırlıyorum diye söyleyememiştim:oops: peki akıntıdan ne zaman sonra çatlamıştı yumurta ya çok soruyorum çünkü eşim şehir dışında Dr gel dediği gün gelecek de

Ya aslında hatırlıyorum konuştuk ama belki de yanlış hatırlıyorum diye söyleyememiştim:oops: peki akıntıdan ne zaman sonra çatlamıştı yumurta ya çok soruyorum çünkü eşim şehir dışında Dr gel dediği gün gelecek de
Valla bilmiyorum canım çatladı mı çatlamadı mı iğne vurunduktan sonra gitmedim doktora

Back