4 aylık evliyim hiç korunmadıım baştan beri çocuk istiyoruz değerlerime baktırmak için doktora gittim hepsi normal çıktı ama klomen verdi sabah akşam. Kullanıyorum . Bütün değerlerler normalse neden klomen verdiii acill
4 aylık evliyim hiç korunmadıım baştan beri çocuk istiyoruz değerlerime baktırmak için doktora gittim hepsi normal çıktı ama klomen verdi sabah akşam. Kullanıyorum . Bütün değerlerler normalse neden klomen verdiii acill
Canım klomen yumurtayı büyütmek için kullanılır ama bazı insanlar da kiste dr dönebiliyor benım de degerlerım normaldi 4 ay önce doktordan ben kendim klomen istedim ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor ve bu ay da klomen istedim 20 22 mm yumurtalarım yumurtalarımın ikiside kendiliginden catlamış yanı yumurtaların cabuk buyusun dıye vermiştir
Canım klomen yumurtayı büyütmek için kullanılır ama bazı insanlar da kiste dr dönebiliyor benım de degerlerım normaldi 4 ay önce doktordan ben kendim klomen istedim ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor ve bu ay da klomen istedim 20 22 mm yumurtalarım yumurtalarımın ikiside kendiliginden catlamış yanı yumurtaların cabuk buyusun dıye vermiştir
[/QUOTE
Sadece yardımcı olarak yani benimde kafam karıştı nette hep değerleri yüksek veya düşük olanlara verildiği yazıyo allak bullak oldum ama çok teşekkür ederim inşallah işe yarar
Sadece yardımcı olarak yani benimde kafam karıştı nette hep değerleri yüksek veya düşük olanlara verildiği yazıyo allak bullak oldum ama çok teşekkür ederim inşallah işe yarar
Merhaba arkadaşlar ben klomen ilacı kullandım doktor yumurtaların çatlamış dedi 1 hafta sonra gel test yapalım dedi test sonucum 1.1 cıktı tutmamış gibi gözüküyor dedi ama ben kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum düzensiz adet oldum diye lavaboya gidiyorum akinti geliyor şimdi sorum şu yumurta çatladikdan sonra geç döllenme olabiliyor mu ve klomenle kaçıncı da sonuç aldınız
Bende 3 aydir deniyorum doktor cok istedigim
Icin bidahaki ay klomen kullandircak yani ille bir sorun olmasi gerekmiyor biraz mudahele ederek hizlandiriyorlar anladigim
Kadariyla gerisi Allah’tan tabi insallah guzel
Sonuclar aliriz. Bu arada adet dongulerim duzenliydo ama denemeye basladigimdan beri catlama sorunu gec adet gorme fln yasamaya basladm stres etkiliyor tabi. Doktorda bakti benim adet donguleri bozulmaya basladi bu kdrda cok istiyorum kontrollu sekilde kullandiricak yani bence paniklicek birsey yoktur.