Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tekrardan merhaba :) bugun doktora gıttım polıkasıt over dedı ve klomen bır ıse yaramamıs yanlıs bır sey mı oluyor yada hıc bır sey yapmamalımıyım yardımcı olurmusunuz ?
adetlerınız duzenlıymıydı yoksa gecıkmelı mı olurdunuz veya olmadıgınız aylar olurmuydu??ben de dün başladım klomen’e 5gun gunde 2tane bakalım neolacak

DUZENSIZDI GUNUNDE GELMEZ HIC BAZEN 2 AY OLMADIGIM OLDU BAZEN 1 AYDA 3 KERE OLDUGUM OLDU :KK43:
ibrahim saraçoğlu’nun soğan kürünü deneyin yapanlara cok faydası olmuş..bıde kuru incir yumurtlamaya ıyı gelıyomuss ben de yarın soğan kürüne başlayacam normalde ağzıma koymam ama bebiş için mecbur🐣

Merhaba,ben Nisan ayında klomen kullandım.Yumurtalarım yeteri kadar büyümedi.Doktor değişikliği birazcık dinlenme ve kilo verme ile bu ay yeniden başlıyorum.Yarın ilk ilacı alacağım.8 saat arayla 3 doz dedi doktorum.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Arkadaşlar ben ilk klomen ve catlatma ıgnesı denememde hamıle kalmıştım 4 ay once ama 7 haftalıkken düşük yasadım maalesef şu an yine klomen deniyorum inşallah bunda da ilk sefer de tutar ve bebeğim yasar

Klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ilk denemede hamile kalmıştım ama maalesef kalp atışları hiç gelmedi. Benim doktorum Klomen kullanılan ilk ay hamile kalınmasını zaten önermiyoruz gibi bir açıklama yaptığında direkt kendisini değiştirdim.

Klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ilk denemede hamile kalmıştım ama maalesef kalp atışları hiç gelmedi. Benim doktorum Klomen kullanılan ilk ay hamile kalınmasını zaten önermiyoruz gibi bir açıklama yaptığında direkt kendisini değiştirdim.
ilk defa duydum böyle birşey neden kii??bende bir umut beklıyorumm :(3 yumurtam oluşmustu cumartesı catlatma iğnesi oldum madem önermıyor o halde yumurtayı büyütsün korunun desin ne saçmaa ilişki günlerini bile verdi bize doktor..düşükler genelde pıhtılaşmayla alakalı bir sorundan kaynaklanıyor sanırım siz onu kontrol ettirdinizmi değerlerinizde??

ilk defa duydum böyle birşey neden kii??bende bir umut beklıyorumm :KK43:3 yumurtam oluşmustu cumartesı catlatma iğnesi oldum madem önermıyor o halde yumurtayı büyütsün korunun desin ne saçmaa ilişki günlerini bile verdi bize doktor..düşükler genelde pıhtılaşmayla alakalı bir sorundan kaynaklanıyor sanırım siz onu kontrol ettirdinizmi değerlerinizde??
Canım bence catlatma ıgnesı ile bır alakası yok evet bnde catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama benım bır arkadas ta catlatma ıgnesı ile hamıle kaldı o dogum yaptı ama

ilk defa duydum böyle birşey neden kii??bende bir umut beklıyorumm :KK43:3 yumurtam oluşmustu cumartesı catlatma iğnesi oldum madem önermıyor o halde yumurtayı büyütsün korunun desin ne saçmaa ilişki günlerini bile verdi bize doktor..düşükler genelde pıhtılaşmayla alakalı bir sorundan kaynaklanıyor sanırım siz onu kontrol ettirdinizmi değerlerinizde??
Benim o dönemdeki doktorum kendisini korumak için öyle yapmış olabilir. Biz bayağı davalık olma noktasına gelmiştik neredeyse. Ben peşpeşe iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım bebeklerim yaşamadığı için. Eğer doğru yönlendirmeler yapsaydı belki de olmazdı, kısmet. Bugün genetik testler için kan verdim. Sonucuna göre hareket edeceğiz.

Canım bence catlatma ıgnesı ile bır alakası yok evet bnde catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ama benım bır arkadas ta catlatma ıgnesı ile hamıle kaldı o dogum yaptı ama
Bizler de yapabiliz inşallah :)

Önermiyoruz ama siz yine de hamile kalın diye ilacı veriyoruz da ne garip bir açıklama olmuş.Yeni doktorla inşallah güzel haberler alırsınız.

Back