Kullan canim ama bir kez ya da en fazla iki kez. Olmazsa hic kullanma ucuncuyu. Zaten hapin prospektusundede yaziyor. Ben bi kere kullandim , ise yaramadi. Ama bir arkdasim kullandi, ve bu hap sayesinde bi kizi oldu. Ins sen de faydasini gorursun.merhaba aranızda yenı uyeyım :) 9 aylık evlıyım cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz ama2 ay adet görmedıgım ıcın doktora gıttım oda 6 7 tane 1mm kıstlerım oldugunu soyledı. bu ay 3 kere adet gordum kara kara sonra doktora gıttıgımde cocuk sahıbı olmak ıstıyorum dedım oda klomen verdi sizce klomen kullanmalımıyım . yardımcı olusanız mutlu olurum
pekı bu ara kanama sebeblerı nedir ? rahım kendını temızlıyor dıye bır sey dedılerKullan canim ama bir kez ya da en fazla iki kez. Olmazsa hic kullanma ucuncuyu. Zaten hapin prospektusundede yaziyor. Ben bi kere kullandim , ise yaramadi. Ama bir arkdasim kullandi, ve bu hap sayesinde bi kizi oldu. Ins sen de faydasini gorursun.
Daha fazla detay vermen lazim. Nasil bi ara kanama, ne kadar, kac gun suruyo, iliski sonrasi mi, adetten kac gun sonra oluyo vspekı bu ara kanama sebeblerı nedir ? rahım kendını temızlıyor dıye bır sey dedıler
Kist yapıodur die biliyorum ama. Yumurta catlatıdıgında da olabilir araştırılması lazım. Bende bu ay kullandım klomen ve catlatma iğnesi ilk kez tutmadı 4 gun gecti adetim ancak nasip olmadı yarun tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecek. Bu arada araştırma hastanesine git derim bi oralar guzel bakıyor herşeye ben istanbulda yaşıyorum kanuni ye gitmiştim bebek istemeden once genel tetkik için 1 seneyi doldurup.pekı bu ara kanama sebeblerı nedir ? rahım kendını temızlıyor dıye bır sey dedıler
hayır ılıskıden sonra olmuyor yanı adetım bıtıyor temızlenıyorum 1 hafta sonra tekrar adet goruyorum kadın doguma gıttım kıstler var sıkıntı yok dedı anlam veremedımDaha fazla detay vermen lazim. Nasil bi ara kanama, ne kadar, kac gun suruyo, iliski sonrasi mi, adetten kac gun sonra oluyo vs
Bu kadar ciddi bi belirtiyi, doktora gitmeden ona buna danisarak cozemezsin bence. Sen en iyisi doktora git, bi guzel muayene ol, smear fln yaptir. Ins onemli bi sey yoktur canim. Saglicakla kalhayır ılıskıden sonra olmuyor yanı adetım bıtıyor temızlenıyorum 1 hafta sonra tekrar adet goruyorum kadın doguma gıttım kıstler var sıkıntı yok dedı anlam veremedım
MERHABA bende cocuk sahıbı olmak ıstıyorum onun ıcın klomen ıctım ama suan beklemedeyım bıldıgım kadaryla pskolojık ılıskıde rahat olmanız gerekıyormus, ve kafanızda bır sey olmaması gerekıyormerhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
MERHABA bende cocuk sahıbı olmak ıstıyorum onun ıcın klomen ıctım ama suan beklemedeyım bıldıgım kadaryla pskolojık ılıskıde rahat olmanız gerekıyormus, ve kafanızda bır sey olmaması gerekıyor
[/QUOTE
yapısal olarak biraz hassasım ah rahat olabilsem düşünmesem nasıl olacak bilmiyorum cuma gününü cok merak ediyorum ikide bi forum a bakıyorum klomen konusuna elimde degil umarım herkes için en hayırlısı olur
MERHABA bende cocuk sahıbı olmak ıstıyorum onun ıcın klomen ıctım ama suan beklemedeyım bıldıgım kadaryla pskolojık ılıskıde rahat olmanız gerekıyormus, ve kafanızda bır sey olmaması gerekıyor
tekrardan merhaba :) bugun doktora gıttım polıkasıt over dedı ve klomen bır ıse yaramamıs yanlıs bır sey mı oluyor yada hıc bır sey yapmamalımıyım yardımcı olurmusunuz ?yapısal olarak biraz hassasım ah rahat olabilsem düşünmesem nasıl olacak bilmiyorum cuma gününü cok merak ediyorum ikide bi forum a bakıyorum klomen konusuna elimde degil umarım herkes için en hayırlısı olur
tekrardan merhaba :) bugun doktora gıttım polıkasıt over dedı ve klomen bır ıse yaramamıs yanlıs bır sey mı oluyor yada hıc bır sey yapmamalımıyım yardımcı olurmusunuz ?
her ay duzenlı adet oluyor muydun?? yada 35 gunu gecıken adet duzenın varmıydı?? İbrahım Saracoğlu'nun soğan kürü var araştır ıstersen,polıstık over'e cok ıyı gelıyormus o. Kılo fazlalıgın varsa eger zayıflamaya calıs bıde hergun 2adet kuru ıncır ye
tekrardan merhaba :) bugun doktora gıttım polıkasıt over dedı ve klomen bır ıse yaramamıs yanlıs bır sey mı oluyor yada hıc bır sey yapmamalımıyım yardımcı olurmusunuz ?
özele gıdecegım devlet hastanesınde acıklama alamadımmerhaba, inanının bende yeniyim bu konuda da forumda da yanlışta yönlendirmek istemiyorumdoktora ne yapmalıyım diye sordunuz mu ?
incir kürü nedir ? ne işe yarıyorBende bu ay 5 gün sabah akşam klomen kullandık. Yarın kontrolüm var incir kürü de yaptım umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?