Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba! arkadaşlar 30 yaşındayım bir oğlum var şimdi 2 düşünüyoruz 2 ay ovülasyon testi ile denedim olmadı dr gittim yumurtlama bozukluğu olduğunu söyledi bu ay adet döneminde yeniden gittim kist olmadığını söyledi klomen verdi adetin 5 günü başla 18 Nisa’nda gel dedi ben 5 günü nde başlarsam günde 2 kez alarak ilaç 5 günde bitecek dr için 5 gün daha bekleyeceğim bu süre normal mi

Merhaba! arkadaşlar 30 yaşındayım bir oğlum var şimdi 2 düşünüyoruz 2 ay ovülasyon testi ile denedim olmadı dr gittim yumurtlama bozukluğu olduğunu söyledi bu ay adet döneminde yeniden gittim kist olmadığını söyledi klomen verdi adetin 5 günü başla 18 Nisa’nda gel dedi

Bana da klomen verdi 5 gün kullandım ama gel falan demedi adet oldum sonrasında gitmedim bi daha eşimde sıkıntı var ben önce onu çözelim dedim yarın eşimin durumuna göre hareket edeceğim

Klomen bende bu ay işe yaramadı tarlusal içip regl olacağım.Doktor önümüzdeki ay günde 3’e çıkacağız dedi.Günde 3 tane içip fayda gören var mı?

Bende bugün başlayacağım haftaya çarşamba kontrolüm olacak adetimin 4. Günü yaş 33 herhalde gelişme olursa çatlatma iğnesi vuracak gelişme olmazsa rahim filmi dedi doktor .benim durumda olup hamile kalan var mı acaba yumurtam için çok iyi değil çokda kötü değil dedi doktor adetimde düzensiz olmaya başladı :(

Merhaba! arkadaşlar 30 yaşındayım bir oğlum var şimdi 2 düşünüyoruz 2 ay ovülasyon testi ile denedim olmadı dr gittim yumurtlama bozukluğu olduğunu söyledi bu ay adet döneminde yeniden gittim kist olmadığını söyledi klomen verdi adetin 5 günü başla 18 Nisa’nda gel dedi
Bir gelişme oldu mu canım

Yumurtalarım vardı ama gereken boyutta olmadı,doktor istediğim gibi büyümedi dedi.Sanırım istediği gibi büyüseydi çatlatma iğnesi verecekti.Bu ay dozu arttırıp deneyeceğiz dedi.
Anladım canım bende bugün başlıcam bakalım haftaya doktor ne diyecek. Yaşınız kaç acaba ne zamandır istiyorsunuz

Back