- 26 Nisan 2018
- 397
- 165
- 53
- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
çok üzüldüm vardır bunda da vır hayır canım inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın hepimiz inşallahKlomen bana hiç iyi gelmedi. Bir yumurta oluşmuştu başta her şey iyi gidiyordu.Şiddetli kasık ağrım vardı hep normaldir dedim. Adetim geçikti doktora gittim o yumurta meğer kiste dönüşmüş 8 cm kadar ilerlemiş sonra soğan suyu içtim neyseki küçüldü. Bu ay letu başladım bakalım bu nasıl gelecek bana
Inşallahbu ay olur duamız seninle ben de ara verdim doktor iki ay ara ver dedi bakalim ne olacakİyi akşamlar arkadaşlar bende 9 aydır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. Kasım ayında kimyasal düşük yaşadım.Doktor sürekli bi sorun olmadığını söyledi dün farklı bir doktora gittim ve yumurtalık tembelliği var dedi dün klomen tedavisine başladım. 9 aydır resmen diğer doktor tarafından oyalandığımı düşündüm ve çok üzüldüm. 1 haftadır zaten hayıt tohumu içiyordum. Şimdide sabah hayıt akşam klomeni içiyorum. Bakalım hayırlısı sonuç ne olacak. Hepinize gönülden dua ediyorum.
Inşallahbu ay olur duamız seninle ben de ara verdim doktor iki ay ara ver dedi bakalim ne olacak
Benim doktorum gün aşırı ilişki ama 36. Saatte kesinlikle ilişki demişti gerçektende 36. Saatimdeki ilişkide hamile kalmışım ölçümler onu gösteriyorduKızlar klomen kullanırken ilişki süreciniz nasıl oluyor yani bi gün arayla falan mı hergünmü haftada 3 falan mı bende yarın başlıcam klomene sormak istedim
Benim doktorumda muhtemelen ilacım bittikten sonra ilişki planlaması yapıcak ama ilacı aldığım sürece ne sıklıkla yaşamamız gerektiğini sormayı unuttum gün aşırı diyorsunuz o zaman, inş bizim de ilk klomen denememizde tutar çok umutlandık şimdidenBenim doktorum gün aşırı ilişki ama 36. Saatte kesinlikle ilişki demişti gerçektende 36. Saatimdeki ilişkide hamile kalmışım ölçümler onu gösteriyordu
Sperm kalitesinin düşmemesi amacıyla gün aşırı ilişki öneriyorlar tutar tutar meraklanma içini ferah tut rabbim sağlık versin herbirimizeBenim doktorumda muhtemelen ilacım bittikten sonra ilişki planlaması yapıcak ama ilacı aldığım sürece ne sıklıkla yaşamamız gerektiğini sormayı unuttum gün aşırı diyorsunuz o zaman, inş bizim de ilk klomen denememizde tutar çok umutlandık şimdiden
Amin canım inşallah cümlemizinSperm kalitesinin düşmemesi amacıyla gün aşırı ilişki öneriyorlar tutar tutar meraklanma içini ferah tut rabbim sağlık versin herbirimize
Kan testi yaptırın bence,burada okuduklarımdan sonra öğrendiğim tek şey gebelik testine çok da güvenilemeyeceği.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahBen klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla isteyen herkes güzel haber alır biraz korkuyorum aslında sonuç olumsuz olacak diye o yüzden erteliyorum daha 2. Gün belki yarın adet olurum diyeKan testi yaptırın bence,burada okuduklarımdan sonra öğrendiğim tek şey gebelik testine çok da güvenilemeyeceği.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?