Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen bana hiç iyi gelmedi. Bir yumurta oluşmuştu başta her şey iyi gidiyordu.Şiddetli kasık ağrım vardı hep normaldir dedim. Adetim geçikti doktora gittim o yumurta meğer kiste dönüşmüş 8 cm kadar ilerlemiş sonra soğan suyu içtim neyseki küçüldü. Bu ay letu başladım bakalım bu nasıl gelecek bana :KK64:
çok üzüldüm vardır bunda da vır hayır canım inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın hepimiz inşallah

Ben de başlıcam klomene inşallah güzel sonuçlar alırım ya, hastalığımın son gününü bekliyorum şimdi 🙏🏻

İyi akşamlar arkadaşlar bende 9 aydır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. Kasım ayında kimyasal düşük yaşadım.Doktor sürekli bi sorun olmadığını söyledi dün farklı bir doktora gittim ve yumurtalık tembelliği var dedi dün klomen tedavisine başladım. 9 aydır resmen diğer doktor tarafından oyalandığımı düşündüm ve çok üzüldüm. 1 haftadır zaten hayıt tohumu içiyordum. Şimdide sabah hayıt akşam klomeni içiyorum. Bakalım hayırlısı sonuç ne olacak. Hepinize gönülden dua ediyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar bende 9 aydır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. Kasım ayında kimyasal düşük yaşadım.Doktor sürekli bi sorun olmadığını söyledi dün farklı bir doktora gittim ve yumurtalık tembelliği var dedi dün klomen tedavisine başladım. 9 aydır resmen diğer doktor tarafından oyalandığımı düşündüm ve çok üzüldüm. 1 haftadır zaten hayıt tohumu içiyordum. Şimdide sabah hayıt akşam klomeni içiyorum. Bakalım hayırlısı sonuç ne olacak. Hepinize gönülden dua ediyorum.
Inşallahbu ay olur duamız seninle ben de ara verdim doktor iki ay ara ver dedi bakalim ne olacak

İnşallah herşeyin hayırlısı Rabbim en doğru zamanı biliodur elbet. Gönlümüzden geçenler kabul olsun. Bugün 3. Gün bakalım ne olacak ☺️

Kızlar klomen kullanırken ilişki süreciniz nasıl oluyor yani bi gün arayla falan mı hergünmü haftada 3 falan mı bende yarın başlıcam klomene sormak istedim

Kızlar klomen kullanırken ilişki süreciniz nasıl oluyor yani bi gün arayla falan mı hergünmü haftada 3 falan mı bende yarın başlıcam klomene sormak istedim
Benim doktorum gün aşırı ilişki ama 36. Saatte kesinlikle ilişki demişti gerçektende 36. Saatimdeki ilişkide hamile kalmışım ölçümler onu gösteriyordu

Benim doktorum gün aşırı ilişki ama 36. Saatte kesinlikle ilişki demişti gerçektende 36. Saatimdeki ilişkide hamile kalmışım ölçümler onu gösteriyordu
Benim doktorumda muhtemelen ilacım bittikten sonra ilişki planlaması yapıcak ama ilacı aldığım sürece ne sıklıkla yaşamamız gerektiğini sormayı unuttum gün aşırı diyorsunuz o zaman, inş bizim de ilk klomen denememizde tutar çok umutlandık şimdiden 🤗

Benim doktorumda muhtemelen ilacım bittikten sonra ilişki planlaması yapıcak ama ilacı aldığım sürece ne sıklıkla yaşamamız gerektiğini sormayı unuttum gün aşırı diyorsunuz o zaman, inş bizim de ilk klomen denememizde tutar çok umutlandık şimdiden 🤗
Sperm kalitesinin düşmemesi amacıyla gün aşırı ilişki öneriyorlar tutar tutar meraklanma içini ferah tut rabbim sağlık versin herbirimize

Benim amh 0.368 fshim her ay degisiyor 36 15 gecen ay 3e dusmustu amh dusukluginde klomen kullap hamile kaln oldumu sizce klomen ise yararmi bu durmda

Bende kullanmaya başladım bugün klomeni umarım ilk denemede işe yarar:) Eşimin sperm sayısı düşük bende sıkıntı yokmuş hayırlısı herkes için inşallahh bi kaç yerde hamile kalan kişileri okumuştum.

Kızlar var mı gelişmeler, benim bugün klomenle son günüm çarşamba dr randevum var ama hiç ağrı sızı belirti falan yok işe yaramışmıdır ki

İnşallah yaramıştır. Bende ilişkiden sonra gel dedi yumurta takibi yapacak sanırım senin aşılama mı

Merhaba arkadaşlar.. bende adetin 5. Günü başladım 17 Mart Pazar günü son ilacı içtim fakat doktora gidemedim, nasip olursa yarın gideceğim.. sizce yumurta çatlamış olur mu? Yani ilaç bittikten ne kadar süre sonra yumurta olgunlaşır veya çatlar??
Geç kalmış olmak istemiyorum

Herkese merhaba ben de klomene başlayanlardanım.Henüz 2. günüm. Reglimin 3. günü başladık.2,5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz bu ay artık klomene başlayalım dedi doktorum. Haydi hayırlısı çok heyecanlıyım :KK49:

Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Kan testi yaptırın bence,burada okuduklarımdan sonra öğrendiğim tek şey gebelik testine çok da güvenilemeyeceği.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah:KK16:

Kan testi yaptırın bence,burada okuduklarımdan sonra öğrendiğim tek şey gebelik testine çok da güvenilemeyeceği.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah:KK16:
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla isteyen herkes güzel haber alır biraz korkuyorum aslında sonuç olumsuz olacak diye o yüzden erteliyorum daha 2. Gün belki yarın adet olurum diye

Back