- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
Ewet gayet normal bendede çok şiddetli Kaşık ağrıSı olmuştu doktorum bunun iyi bişey olduğunu yumurtaların oluştuğunun göstergesi olduğunu söylemişti zaten kullananların % 90 aynı şeyleri yaşıyor merak etme rahat olMerhaba aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak klomen kullanmaya başladım ve 1 hafta sonra kasık ağrısı bel ağrısı ve arada eklem ağrıları olmaya başladı. Kullananlar yardımcı olur musunuz normal mi bunlar
Siz ne zaman kullandınız hamilelik hemen gerçekleşti mi pekiEwet gayet normal bendede çok şiddetli Kaşık ağrıSı olmuştu doktorum bunun iyi bişey olduğunu yumurtaların oluştuğunun göstergesi olduğunu söylemişti zaten kullananların % 90 aynı şeyleri yaşıyor merak etme rahat ol
14 Aralık’ta klomen kullanmaya başladım 24 Aralık’ta çatlatma iğnesi vurundum ve 25 Aralık’ta hamile kaldım. Hemen faydasını gördüm ben yaniSiz ne zaman kullandınız hamilelik hemen gerçekleşti mi peki
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah (darısı bana14 Aralık’ta klomen kullanmaya başladım 24 Aralık’ta çatlatma iğnesi vurundum ve 25 Aralık’ta hamile kaldım. Hemen faydasını gördüm ben yani
Stres yapmayın gerçekten stres çok etkiliyor en doğru zamanda rabbim kucağınızı doldursun işhAllah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah (darısı bana)
Aminn inşallahStres yapmayın gerçekten stres çok etkiliyor en doğru zamanda rabbim kucağınızı doldursun işh
Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah hepmizemerhaba, bende ilk defa kullanıyorum ilacım biteli 3 gün oluyor bende de şişlik ve ağrı var.. umarım güzel haberler alırız :)
amin inşallahRabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah hepmize
Belirtiriz neydi14 Aralık’ta klomen kullanmaya başladım 24 Aralık’ta çatlatma iğnesi vurundum ve 25 Aralık’ta hamile kaldım. Hemen faydasını gördüm ben yani
Iyi günler bende kullandım bitti bugün haftaya gidecem dr. Sizin nasıl oldu benim dr bise demedi kullan gel dışındamerhabalar ben de kullandım klomen ve catlatma iğnesi de vuruldum 1 gündür geciyo adetim ilk baslada hiç agrım olmadı iki gündür kasık agrım var salı günü doktora gidecem eğer adet olmazsam bakalim hamilemiyim eğer hamileysm yazilanlrin arasinda ağrısı olmadan hamile kalanlardan olcam
Bende haftaya gidecem bakalım me diyecek dr. Hep stres valla gerek yok ama insan işte ister istemez strese giriyo . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin2.5 yildir evliyim başta çocuk istemedik 2018 eylül ayında istemeye başladık o arada çevre baskısı çok oldu ilk iki ay ara kanamalarım oldu ara kanama sonucunda doktora gittim birşey olmadığını yumurtanın çatladığını ve muhtemel hamile kalacağımı söyledi iki ay da farklı doktorlara gittim ve ikisi de aynısını söyledi tabi olmadi ve ben aşırı derecece kafama taktim gereksiz bir hareketti neyse doktor eşimde de de ben de de bir sürü tahlil istedi ve hepsi temiz cikti çok şükür doktor git gelme dedi senin birşeyin yok stres yapiyosun dedi biz eşimle bir anlaşma yaptik ve doktora gidip uzun suredir deniyoruz olmuyo dedik stres ve ara kanamalarda bahsetmedik o da klomen verdi 3 günü kullandım 5 gün boyunca 1 hafta sonra gittim bir kaç yumurtan büyümüş dedi catlatma iğnesi verdi bugün adetinin ikinci günü ve ben olmadım daha iğneden sonra agrım olur dediler hiç agrım olmadı 3 gündür agrım var o fa arada sanci giriyo kaşığıma sonra geciyo
amin inşallah sizin de en kısa zaman da olurBende haftaya gidecem bakalım me diyecek dr. Hep stres valla gerek yok ama insan işte ister istemez strese giriyo . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımamin inşallah sizin de en kısa zaman da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?