- 12 Kasım 2017
- 9
- 12
- 1
- 34
- Konu Sahibi Marpling3535
Öncelikle selamlar kızlar buradan anne olmak isteyen bütün kadınları yüreğinden öpüyorum sizlere bir parça umut olmak için bu konuyu açtım umarım faydası olur. Ben 5 senelik evli 3 senedir anne olmak isteyen bir genç kadınım geçen sene 10 haftalık bı düşüğün oldu. 1 senedir tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve infertilite bölümüne başvurdum. Öncelikle eşimden sperm testi benim rahim filmim ve bildiğiniz hormon testleri. Hiçbir problem görülmedi. Bu ay klomen tedavisine başladık adetimin 3. günü günde birer tane 5 gün. Ve yumurta takibim yapıldı 21. gün progesteron hormonu 21.58 çıktı. Ve beklediğim adet gecikmesini yaşadım kan testi verdim inanmadım idrar da yaptım çift çizgiyi gördüm şükürler olsun. Klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım. Ama çok dikkat ettim kendim soğan kürü yaptım eşime muz,ceviz,incir,kuru kayısı, fıstık yedirdim. Ve gün aşırı ilişki. Mumlar, güzel ambiyans, masajlar bebek düşünmemeye çalıştım ve mutlu sona ulaştım buradan benimle benzer problemler yaşayan kadınlara yardımcı olmak istedim. Sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin kızlar en yakın zamanda sizlerin de yüzünü güldürecek haberler alırsınız inşallah.