• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen yumurta mm

yesilelma13

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
119
41
13
30
Kızlar selam pcosum var bu dr klomen verdi yumurtalarım büyüsün diye reglimin 5. Günü başladım ilaca ilaç bitti 2 gün sonra yani bugun yumurtalarıma baktı solda 10mm bir tane yumurtam var henüz gelişmemiş reglimin 11. Günü iki gün sonra tekrar kontrole cağırdı sizce büyür mü daha sizin kaçıncı günler büyüme oldu

Ben de kullandım 11.Gününde 12 mm olmuştu bugün 13.gün 15 mm olmuş pazartesi tekrar kontrol e gideceğim.

Kızlar selam pcosum var bu dr klomen verdi yumurtalarım büyüsün diye reglimin 5. Günü başladım ilaca ilaç bitti 2 gün sonra yani bugun yumurtalarıma baktı solda 10mm bir tane yumurtam var henüz gelişmemiş reglimin 11. Günü iki gün sonra tekrar kontrole cağırdı sizce büyür mü daha sizin kaçıncı günler büyüme oldu
Durumunuz ne oldu şuanda yumurtalarınız büyüdü mü?

Bende klomen kullandım 22 ocakta ilk kez adetin 5. günü başlamak suretiyle. Dün ovu pik gördüm.ama büyüdüğünü çok hissettim sanki ağırlık bağlamışım gibiydi

Back