Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen yan etkileri
- Konu Sahibi bateri
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen klomenle hamile kalanlar yan etki
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Bende de ates basmasi var ve karnimin alti fena sis agri yapiyor yatamadim kalktim suan fazla kilo aldirmasin diyede hergun duzenli yuruyusumu yapiyorumMerhaba,
Klomen kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı? Bugün 3. günüm ama mide,karın ağrılarım ve mide yanmam çok fazla. Dün gece uyuyamadım bile. Bu tarz sıkıntılar yaşayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- 17 Ocak 2020
- 28.048
- 1
- 40.730
- 548
- 16 Haziran 2014
- 362
- 1.460
- 313
Ateş basması bende de yaptı. Kilo aldırdığını tahmin ettim ama bende iştah açmadı aksine kapattı. Midemi bulandırdığı için.Bende de ates basmasi var ve karnimin alti fena sis agri yapiyor yatamadim kalktim suan fazla kilo aldirmasin diyede hergun duzenli yuruyusumu yapiyorum
- 16 Haziran 2014
- 362
- 1.460
- 313
Yarında onu deneyimleyeceğim sanırım. Bakalım neler olacak.Yapar normaldir yumurtaları büyütücek o nedenle kasık batması yumurtalıklarda hasasıyet gaz sıkışması gibi değişik etkileri var siz bide çatlama iğnesinin etkilerini görün çok daha rahatsızlık verıcı oluyor ☹
- 16 Haziran 2014
- 362
- 1.460
- 313
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim duanız için. Dileyen ve hakkıyla yerine getirecek herkese nasip etsin inşallah.Allah yardımcınız olsun.sifa olur inşallah
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- 16 Haziran 2014
- 362
- 1.460
- 313
Siz ne kadar kullandınız?Bende baş ağrısı yapmıştı bide sol böbrek tarafımda agrım vardı bugünde devam ediyor dün bitti ilaç
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Canım ilaç amacını gerçekleştirsin insallah güzel haberler alalım Bende polıkıstık over vardı dolayısıyla yan etkılerını daha fazla hissettim tekme atıyorlar gibi karnımda geceleri Agrı hisediyordum uykumdan kabus görüyormuş gibi Huzursuz uyanıyordum vücudun geneline bir huzursuzluk verıyor hormon neticede ama bunlar geçici tabi sabır lazım... hangi iğneyi kullanacaksınAmin inşallah. Çok teşekkür ederim duanız için. Dileyen ve hakkıyla yerine getirecek herkese nasip etsin inşallah.
- 16 Haziran 2014
- 362
- 1.460
- 313
Haklısın canım. Daha iğne hakkında konuşmadık. Yarın tekrar kontrolüm var. Duruma göre söyleyecek. Sen iğne vuruldun mu?Canım ilaç amacını gerçekleştirsin insallah güzel haberler alalım Bende polıkıstık over vardı dolayısıyla yan etkılerını daha fazla hissettim tekme atıyorlar gibi karnımda geceleri Agrı hisediyordum uykumdan kabus görüyormuş gibi Huzursuz uyanıyordum vücudun geneline bir huzursuzluk verıyor hormon neticede ama bunlar geçici tabi sabır lazım... hangi iğneyi kullanacaksın
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Ovitrelle vurulmuştum 2 sene önceydi yorumda onun yan etkilerinden bahsettim klomene göre iğne daha yoğun hissediliyor hiç sevmedimHaklısın canım. Daha iğne hakkında konuşmadık. Yarın tekrar kontrolüm var. Duruma göre söyleyecek. Sen iğne vuruldun mu?
- 16 Haziran 2014
- 362
- 1.460
- 313
Herşeye katlanıyoruz işteOvitrelle vurulmuştum 2 sene önceydi yorumda onun yan etkilerinden bahsettim klomene göre iğne daha yoğun hissediliyor hiç sevmedim
- 12 Eylül 2019
- 866
- 557
- 53