• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen yan etkileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bateri

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
362
1.460
313
Merhaba,
Klomen kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı? Bugün 3. günüm ama mide,karın ağrılarım ve mide yanmam çok fazla. Dün gece uyuyamadım bile. Bu tarz sıkıntılar yaşayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba,
Klomen kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı? Bugün 3. günüm ama mide,karın ağrılarım ve mide yanmam çok fazla. Dün gece uyuyamadım bile. Bu tarz sıkıntılar yaşayan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Bende de ates basmasi var ve karnimin alti fena sis agri yapiyor yatamadim kalktim suan fazla kilo aldirmasin diyede hergun duzenli yuruyusumu yapiyorum

Yapar normaldir yumurtaları büyütücek o nedenle kasık batması yumurtalıklarda hasasıyet gaz sıkışması gibi değişik etkileri var siz bide çatlama iğnesinin etkilerini görün çok daha rahatsızlık verıcı oluyor ☹️

Bende de ates basmasi var ve karnimin alti fena sis agri yapiyor yatamadim kalktim suan fazla kilo aldirmasin diyede hergun duzenli yuruyusumu yapiyorum
Ateş basması bende de yaptı. Kilo aldırdığını tahmin ettim ama bende iştah açmadı aksine kapattı. Midemi bulandırdığı için.

Yapar normaldir yumurtaları büyütücek o nedenle kasık batması yumurtalıklarda hasasıyet gaz sıkışması gibi değişik etkileri var siz bide çatlama iğnesinin etkilerini görün çok daha rahatsızlık verıcı oluyor ☹
Yarında onu deneyimleyeceğim sanırım. Bakalım neler olacak.

Bende baş ağrısı yapmıştı bide sol böbrek tarafımda agrım vardı bugünde devam ediyor dün bitti ilaç

Ben 5 gün kullandım sabah aksan

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim duanız için. Dileyen ve hakkıyla yerine getirecek herkese nasip etsin inşallah.
Canım ilaç amacını gerçekleştirsin insallah güzel haberler alalım🙏 Bende polıkıstık over vardı dolayısıyla yan etkılerını daha fazla hissettim tekme atıyorlar gibi karnımda geceleri Agrı hisediyordum uykumdan kabus görüyormuş gibi Huzursuz uyanıyordum vücudun geneline bir huzursuzluk verıyor hormon neticede ama bunlar geçici tabi sabır lazım... hangi iğneyi kullanacaksın🌸

Canım ilaç amacını gerçekleştirsin insallah güzel haberler alalım🙏 Bende polıkıstık over vardı dolayısıyla yan etkılerını daha fazla hissettim tekme atıyorlar gibi karnımda geceleri Agrı hisediyordum uykumdan kabus görüyormuş gibi Huzursuz uyanıyordum vücudun geneline bir huzursuzluk verıyor hormon neticede ama bunlar geçici tabi sabır lazım... hangi iğneyi kullanacaksın🌸
Haklısın canım. Daha iğne hakkında konuşmadık. Yarın tekrar kontrolüm var. Duruma göre söyleyecek. Sen iğne vuruldun mu?

Haklısın canım. Daha iğne hakkında konuşmadık. Yarın tekrar kontrolüm var. Duruma göre söyleyecek. Sen iğne vuruldun mu?
Ovitrelle vurulmuştum 2 sene önceydi yorumda onun yan etkilerinden bahsettim klomene göre iğne daha yoğun hissediliyor hiç sevmedim 😫

Sadece bende mi hiç bir yan etki olmadı acabaa
Bende 5 gün kullandım bisey hissetmedim ayrıca iğne de oldum bugün 12. Günü yine hicbir yan etki yok gebelik belirtisi de yok her şey normal sanki bu ay hiçbişey kullanmamışım gibi

Bugün doktor rahim duvarımın ilaçtan etkilendiğini söyledi kızlar. Bu da aklınızda bulunsun. Böyle de bir yan etkisi varmış maalesef. İlacımı değiştirecek.

Selam kızlar , bende kullanmaya başladım ikinci gündeyim pko var bende de yan benzaten hangi içersem içeyim gaz sıkıştırıyor göğüsüme vuruyor ama dayanmak zorundayım doktor sürekli ilaç değişiyor bende bol su ile atmaya gayret ediyorum

Back