klomen ve yumurtlama

dilek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
137
26
kızlar bana bi yardımcı olur musunuz? şimdi klomen kullanmaya başladıgımdan beri hep 30 günde 1 adet oluyorum.Yani 30.günü tamamlanıyor ertesi gun adet oluyorum buna göre 16.gün benim yumurtlama günüm ve çok afedersiniz biz o gun birlikte oluyoruz. Ama malesef 3 aydır tutmuyor. Sizce yumurtam çatlamıyor mu ama yumurta çatlamazsa nasıl adet olurum? sizce ne yapmalıyım nasıl bi periyot takip etmeliyim? Şimdiden teşekkürler :)
Bu ara da pko luyum

çatlatma iğnesi kullandın mı peki?

hayır canım kullanmadım dr klomen sana faydalı oluyor çatlatma yapmayalım dedi

belki klomen yumurtanın çatlamasını da sağlıyordur. oyüzden çatlatma iğnesi vermiyordur.
hap kullanınca biz hemen hamile kalmayı bekliyoruz. ama bir kadının her ay için hamile kalma ihtimali %20-30 arasındaymış. ben de 2 ay klomen kullandım daha hamilelik yok. 3.aya başlıcam.

aynen canım benimde 3. ayımdı 4 e başlıcam inşaAllah bu ay olurda son kez yutarız o hapları

Merhaba arkadaslar
Benimde yumurtlama sorunum var prolaktinden dolayı 2 kimyasal dusuk yasadım. Simdi yeniden klomen kullanmaya başladım ve bu ay adetim biraz daha düzene girdi 3 aylık periyot 33 gun. İnternetteki hesaplamalarda bu ayin 29 da yumurtlama görünüyor. Iki aydır akinti bekliyorum ama bir turlu gelmiyor bu ay adetim biter bitmez yani 7 gunu akinti geldi. Yanlız su bi kac gündür kasıklarımda agri var bende dayanamadım ve parmakla kontrol ettim ve parmağıma az da olsa uzayan akinti geldi kendi gelmedi yani sizce yumurtlama olmuşumdur arkadaslar kafam cok Karışık... Birde bu ay nedense hamile kalacakmisim gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor surekli o yüzden eşimle bu Ay'ı cok iyi değerlendiriyoruz insallah isteyen herkesin bebisi olur da yüzümüz Guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…