Incir suyu yap yumurta gelisimi icinMerhaba, polikistik over’ım sebebiyle doktor tavsıyesi ile gunde 2 kez 2 doz olarak klomene başladım. Daha önceki kullanımlarım sonuç vermedi, yumurtalar yeterince gelişmedi. Bu sefer soğan kürü de uygulamak istiyorum ama klomenle birlikte kullanımda bir sıkıntı olur mu bilemiyorum...her ikisini birlikte kullananlar varsa bilgi vermelerini rica ederim..
Benimde bu ay olmazsa, sonraki ay klomene baslamam lazim, bende incirle beraber yapsammi diye dusunuyorum. Soganla beraber yapanlari okumustum bu forumda. Sogan kurunu bu ay basladim, yumurtalar iyi gelisiyor gibi shu an klomensiz de, 8 kasim yumurta gelisimini takip icin doktora gidecegim.
İnşallah bir an önce faydasını görürsün.. doktorum bu tip kürlere karşı çıkmıyor, aksine çoğu zaman psikolojik olarak da olumlu etkilediğini söyledi..
Merhabalar bende klomen kullanıyorum ve soğan kurude yapmak istiyorum siz uyguladiniz mi merak ettimMerhaba, polikistik over’ım sebebiyle doktor tavsıyesi ile gunde 2 kez 2 doz olarak klomene başladım. Daha önceki kullanımlarım sonuç vermedi, yumurtalar yeterince gelişmedi. Bu sefer soğan kürü de uygulamak istiyorum ama klomenle birlikte kullanımda bir sıkıntı olur mu bilemiyorum...her ikisini birlikte kullananlar varsa bilgi vermelerini rica ederim..
Merhabalar bende klomen kullanıyorum ve soğan kurude yapmak istiyorum siz uyguladiniz mi merak ettim
Kızlar ben de düşük yaptım ve kanamam bitmek üzere soğan kürünü kullanırsam sıkıntı olur mu yoksa tekrar adet olup öyle mi kullanayım
merhaba yazılarınızı okudumda işe yaradımı acaba ılacla sogan suyuYorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Doktoruma da sordum, istediğin kürü yapabilirsin dedi.. adet bitiminden 2 sonra soğan kürünü yapacagım, sonrasında da incir kürüne devam edeceğim.. çok şükür kist yok fakat bir sebepten ötürü yumurtalar gelişmiyor, umarım bu sefer işe yarar.
Merhaba,merhaba yazılarınızı okudumda işe yaradımı acaba ılacla sogan suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?