Klomen ve Soğan Kürü?

falanist

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.284
7
643
Merhaba, polikistik over’ım sebebiyle doktor tavsıyesi ile gunde 2 kez 2 doz olarak klomene başladım. Daha önceki kullanımlarım sonuç vermedi, yumurtalar yeterince gelişmedi. Bu sefer soğan kürü de uygulamak istiyorum ama klomenle birlikte kullanımda bir sıkıntı olur mu bilemiyorum...her ikisini birlikte kullananlar varsa bilgi vermelerini rica ederim..

• Beğen
Reactions: Eva
bence hapla kullanmak mantıklıdegıl cunku ıkısıde hormonlrı etkılıyr farklı zamanlarda kullanarak kendını garantıye al dertsız basına dert alma

İlaç tedavisi yeterli bence
Soğan kurunu daha öncesinde deneseydin en azından için temizlenirdi.
İnşallah sonüç verir
Ben birlikte denemistim ilk hamileligimde
Ise yaratmıştı bi sıkıntı cikmadi.

Merhaba, polikistik over’ım sebebiyle doktor tavsıyesi ile gunde 2 kez 2 doz olarak klomene başladım. Daha önceki kullanımlarım sonuç vermedi, yumurtalar yeterince gelişmedi. Bu sefer soğan kürü de uygulamak istiyorum ama klomenle birlikte kullanımda bir sıkıntı olur mu bilemiyorum...her ikisini birlikte kullananlar varsa bilgi vermelerini rica ederim..
Incir suyu yap yumurta gelisimi icin

Benimde bu ay olmazsa, sonraki ay klomene baslamam lazim, bende incirle beraber yapsammi diye dusunuyorum. Soganla beraber yapanlari okumustum bu forumda. Sogan kurunu bu ay basladim, yumurtalar iyi gelisiyor gibi shu an klomensiz de, 8 kasim yumurta gelisimini takip icin doktora gidecegim.

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Doktoruma da sordum, istediğin kürü yapabilirsin dedi.. adet bitiminden 2 sonra soğan kürünü yapacagım, sonrasında da incir kürüne devam edeceğim.. çok şükür kist yok fakat bir sebepten ötürü yumurtalar gelişmiyor, umarım bu sefer işe yarar.

Benimde bu ay olmazsa, sonraki ay klomene baslamam lazim, bende incirle beraber yapsammi diye dusunuyorum. Soganla beraber yapanlari okumustum bu forumda. Sogan kurunu bu ay basladim, yumurtalar iyi gelisiyor gibi shu an klomensiz de, 8 kasim yumurta gelisimini takip icin doktora gidecegim.

İnşallah bir an önce faydasını görürsün.. doktorum bu tip kürlere karşı çıkmıyor, aksine çoğu zaman psikolojik olarak da olumlu etkilediğini söyledi..

İnşallah bir an önce faydasını görürsün.. doktorum bu tip kürlere karşı çıkmıyor, aksine çoğu zaman psikolojik olarak da olumlu etkilediğini söyledi..

Amin In Shaa Allah hepimiz faydasini goruruz. Kurlerin psikolojik olarakda olumlu etkiledigi kesin, hani derdine care bulamazken bunlari ogreniyorsun ve icinde umut doguyor, bi rahatlama oluyor ve tekrar yeni heyecanla yeniden basliyorsun. Bu durumdaki biz kadinlara en cok lazim olan shey umut ve destek. Cunku psikolojik olarak cok yipraniyoruz, cogumuzda zaten hayal kirikliklarini disariya belli etmemeye calisiyor. Bide aileden gelen baski var. Bunlarin hepsine karsi guclu olmaya calisiyoruz. Allah shahit ne kadar ihlas ettigimize, In Shaa Allah hepimize saglikli hayirli ecvlatlar nasip eder.

Bu arada incir kürüne ne zaman başlamak lazım, internette hep farklı farklı yorumlar var..

Merhabalar bende klomen kullanıyorum ve soğan kurude yapmak istiyorum siz uyguladiniz mi merak ettim

Merhabalar bende klomen kullanıyorum ve soğan kurude yapmak istiyorum siz uyguladiniz mi merak ettim

Merhaba, bir kaç gün uyguladım ama sonra vakit bulamadım bir türlü hazırlamak için, ama doktorum birlikte kullanılabilir demişti..

Kızlar ben de düşük yaptım ve kanamam bitmek üzere soğan kürünü kullanırsam sıkıntı olur mu yoksa tekrar adet olup öyle mi kullanayım

Teşekkür ederim sağolun ben korkuyorum da uygulamaya ikisini aynı anda klomen kaç ay kullandınız

Klomeni 3 kez kullandım ama yumurtalar gerekli olgunluğa ulaşmadı maalesef, polikistik over sendromum var doktor kilo vermemi önerdi şuan kilo vermeye yöneldim, bakalım inşallah:)

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Doktoruma da sordum, istediğin kürü yapabilirsin dedi.. adet bitiminden 2 sonra soğan kürünü yapacagım, sonrasında da incir kürüne devam edeceğim.. çok şükür kist yok fakat bir sebepten ötürü yumurtalar gelişmiyor, umarım bu sefer işe yarar.
merhaba yazılarınızı okudumda işe yaradımı acaba ılacla sogan suyu

merhaba yazılarınızı okudumda işe yaradımı acaba ılacla sogan suyu
Merhaba,

Kürü bir süre yaptım, sonrasında bir endokronoloji doktoruna gıderek hormonlar ve hipoglisemi için düzenli ilaç kullandım. Sonuc olarak, şuan oğlum 47 günlük :)

Back