• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve sarı akıntı

Belgras

Filamingo 🦩
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
211
126
53
34
İstanbul
İyi akşamlar herkese bir konuda yardım etmenizi rica ediyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü aynı zamanda klomen de kullandım iki gündür sarı akıntım oluyor Bu akıntı beni çok korkutuyor sol kasığıma iğne batması gibi ağrı bulunuyor ancak 2-3 saniyelik sonra bırakıyor sarı akıntının sebebi ne olabilir ya da daha önce yaşayan var mı

Bence hamilesindir canım ya da enfeksiyonda olabilir benimde 3.günüm iğne vurulalı adet sancım ve sarı akıntım var

Bence hamilesindir canım ya da enfeksiyonda olabilir benimde 3.günüm iğne vurulalı adet sancım ve sarı akıntım var
Enfeksiyon olunca kaşıntı olur diye bildigim icin çok merak ettim bu ay çok fazla korkuyorum çünkü 4 ay boyunca femara çatlatma iğnesi iki defa yaptım HGS çektirdikten sonra klomene başladım ve çatlatma iğnesi yaptı bu sefer olur dedi doktor bilmiyorum Çok korkuyorum

Enfeksiyon olunca kaşıntı olur diye bildigim icin çok merak ettim bu ay çok fazla korkuyorum çünkü 4 ay boyunca femara çatlatma iğnesi iki defa yaptım HGS çektirdikten sonra klomene başladım ve çatlatma iğnesi yaptı bu sefer olur dedi doktor bilmiyorum Çok korkuyorum
Inşallah olur canim üzülme enfeksiyon olunca yanma çok oluyo

Canım test yaptırdın mı sonuç ne acaba? Şuan benimde 10. Günüm ve birebir yaşıyorum yazdıklarını

Back