• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Progeny M

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.411
Puanlar
133
Selam arkadaşlar konuyu başka bir yerede açtım ama cevap alamadığım için bu bölüme tekrar acıyorum. 26 yaşındayım ben geçtiğimiz kasım ayında eşimle cocuk yapmaya karar verip korunmayı bıraktık. Ben doktora gittim cocuk istediğim için kontrolden geçmek istedim ve gitmişken yumurta takibine başladık aralık ocak şubat gebelik oluşmadı daha sonra rahim filmi çektirdim tüplerin ikisinde de tıkanıklık görüldü ve 4 Nisan'da laparoskopi ameliyatı oldum. Tüplerimin 1 tanesi açıldı çok şükür ama 1 tanesi açılamadı. Doktorumda tek tüp yeterli bizim için dedi. Eşimde 26 yaşında onada spermiyografi yapıldı morfoloji 1 çıktı. Diğer sperm sonuçları gayet iyi sperm sayısı, hareketliliği vs... dün doktora gittim adetimin 2.günüde bana klomen verdi ve haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı eşimede morfoloji için Progeny M verdi. Bizim gibi bir süreçten geçen yada buna benzer bir durum yaşayan varsa bizi neler bekliyor, bu evreden geçip nekadar sürede gebelik oluştu? Bunlarla ilgili bilgi verirse çok memnun olurum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Kimse yokmuuuu

aasılama yapalım dedı mı?

Back